Becsületesnepper
Becsületesnepper
 • 81 Videók
 • 7 548 593 Megtekintés

Videó

A világ leggyorsabb Smartja
Megtekintés 10811 napja
L-29 Delfin
Megtekintés 394 hónapja
One More Round Évzáró 2.
Megtekintés 133 hónapja
One More Round Évzáró
Megtekintés 223 hónapja
Nepper TV - Roadmovie 5. Japán BMW
Megtekintés 2905 hónapja
One More Round - UAZ
Megtekintés 354 hónapja
One More Round - UNIMOG 406 1974
Megtekintés 615 hónapja
Célban!!
Megtekintés 116 hónapja
Cél!!!
Megtekintés 166 hónapja
24h Nyirád - Utolsó Órák!
Megtekintés 296 hónapja
24h Nyiràd Live
Megtekintés 336 hónapja
Rajt!!!!
Megtekintés 636 hónapja
Nyirád 0. nap - Live Teszt
Megtekintés 186 hónapja
Nepper Racing- Kész vagyunk!
Megtekintés 366 hónapja
Nepper Racing -Szívátültetés!
Megtekintés 367 hónapja
Nepper TV- Borsa az életmentő!
Megtekintés 398 hónapja
Szombat 2
Megtekintés 8Évvel
Szombat
Megtekintés 13Évvel
One More Round - Skoda1000MB
Megtekintés 88Évvel

Megjegyzés

 • Kertész Kristóf

  érdemes végignézni?

 • valami Games
  valami Games 7 órája

  Nem tudom hogy miről beszél a csávó hogy megugrott a szerelők, lakatosok, fényezők bére, mi Borsodban nem igazán érezzük ezt...

 • Levente Hordós
  Levente Hordós 8 órája

  90 frank volta a múltkor nekem az órabér 😅 és ők nem drágák

 • Asdfffz Asd
  Asdfffz Asd 8 órája

  Nekem volt egy koccanásom...lámpák,homlokfal,elsőlökös...ezeknek a javitása, lámpák cseréjét fényezését fizette ki a biztosító ugy hogy ez tiszta. De mint utólag kiderült a lökhárító alatt is sokminden elment amit a kárszakértő nem látott és zsebből pótolhattam. Ilyenkor nem tövirül hegyire kéne áttnézniük? Értem én hogy nem autószerelő...de csak a látszólagos károkat térítették.

 • István Gábor Bartók

  Szenzációs ez a videó, de a szöveg se semmi: motoros esőkabát, ékszerdoboz, nyúlól, fostalicska...na és 6300 km-t tud 40 perc alatt. Sztem simán helyet cserélhetne a columbiával, vagy az enterspirse-szal, kenterben verné azokat, mondjuk a szigetelést kellene kissé átvariálni rajta, aztán jöhet az (z)űrutazás.

 • Vas Dezső
  Vas Dezső 13 órája

  Az összes kárkori érték, hamis!!!! és soha nem a számolnak normálisan, avulattak egy 2019 es autóból 6800 km-el mert külföldi az autó és második tulajdonos....8,5 ért vett autó szerintük 5 őt ér....

 • Kdan 016
  Kdan 016 13 órája

  KHHHMMMMM

 • János Árvai
  János Árvai 19 órája

  Nem számoltátok, hogy hányat krákogott a szakértő? Nem hagy nyugodni a dolog. A másik, hogy hiába van letakrva a feje, a krákogása lebuktatja. A szakmában az új beceneve: a Krákogós.

 • Joe
  Joe 19 órája

  Kedves BN, ezek a műsorok részben arra jók, hogy a sok tudatlan embert még jobban felhergeld. Ráadásul a bennfentes, az átlagnak nem közérthető társalgás miatt még növekszik is a kívülállók fejében a sötétség...meg a bizalmatlanság. Például kárkori érték számításnál piaci adatgyűjtést is kell csinálni - az eurotaxot szükség esetén a piaci adatok alapján lehet vagy kell korrigálni. Pont azért, hogy a károsultat olyan helyzetbe lehessen hozni, mint a kár előtt volt. Eleve nem eurotax értékről hanem piaci értékről beszélünk szakmai szinten, felelősségi károknál. Eurotax érték a casco szerződésekben van kikötve, mert a szerződésekben le van írva hogy (totál)kárkifizetéseknél a kocsi Eurotax típuskód alapján számolt értéke szerint fizetnek. Sőt, ott bizonyos extrák sérülése esetén is csak úgy térülnek, ahogy be volt biztosítva. Nem háborogni kell, szerződéskötéskor oda kell figyelni. Meg minek hergelni a kisembert az alkatrészárakkal? Annyi, amennyi. Akinek öreg, olcsó kocsija van, úgyse nagyon vesz új, gyári alkatrészt hozzá - tele van a net bontott, utángyártott cuccokkal. Ha már kereskedő vagy, igazán hasznos lenne: nevelő jelleggel elmondhatnád: MIELŐTT megvennéd, AKKOR tájékozódj hogy mennyibe kerülnek hozzá a leggyakrabban sérülő alkatrészek, mert saját hibádból is összetörheted, ne érjen meglepetés. Magyarán: ha nincs sok pénze, olyan kocsit vegyen amihez van alkatrész. Tudod: addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Ha meg új kocsija van: ha majomra volt pénz, legyen banánra is - kössön cascot normális önrésszel. Népszerű, meg hatásos persze elmondani hogy 380ezer egy géptető - olyan embereknek, akinek az egész kocsija (se) ér annyit. Amúgy nem dashboard hanem dashcam :-) Nagyon jó lesz - nézi néhány setét idióta is a sorozatot, és jól felhergelve találkozik a szakértővel. Szuper. Köszi. Jut eszembe: ha valaki kárt okoz: erre van a GFB-je; a biztosító akkor is ugyanannyival fogja a díjat megemelni, ha 10ezer Ft kárt okoz vagy ha 10 milliót. A különbség annyi, hogy ha csak egy 10ezres sérülést okozol, (letolatsz egy rendszámot a vonóhorgoddal) azt lehet h. érdemes kifizetni ahelyett hogy évekig az emelt díjat fizeted.

 • Adam Fisher
  Adam Fisher 22 órája

  Ismerősöm mesélte, hogy kanyarodott az elsőkerekes gépével télen(új téligumikkal), le volt fagyva az út és az autó fara (albea) átment a másik sávba, a peh az volt, hogy ált ott egy autó ami egy Opel G asta volt azt hiszem, betört a bal oldali fényszórója illetve a lökhárítónak festékcserén kívül semmi baja sem volt, lecsekkolták közösen az árát a fényszórónak ismerősöm felajánlotta, hogy helyben kifizeti és még tesz is rá nyilván, a károsult "normális" volt és mondta, hogy nem kell kifizetnie, majd a biztosító rendezi és jól lerántja makd, de ismerősöm ragaszkodott, hogy kifizeti, mert neki sokkal gyorsabb és azonnali megoldás lett volna, a károsult kihívta a rendőröket és a kárszakértőket? Nem tudom pontosan de a lényeg, hogy a károsult amikor az ismerősömmel beszélt higgadt, megértő volt, erre mikor kijött a vizsgalódó személy előadta magát, hogy hatalmas a kár és hogy sosem lesz újra a régi, a vége elméletileg az lett, hogy kihozta, hogy "hatalmas "a kár és le is húzta a biztosítót mert a tudta, hogy maximum 60ból megvan oldva a dolog erre közel 200 ezerre becsülték a kárt. Az ismerősömnek ugrottak a bónuszai és úgy rémlik mintha még egyéb más költségeket is kellet térítenie? Talán a helyszínelési díj de ebben nagyon nem vagyok biztos.

 • Gábor Trajer
  Gábor Trajer 23 órája

  Hadjuk a biztosítókat,kárszakértőket, "hivatalos-hivatásos" személyeket. Volt balesetem,egyikük sem korrekt.

 • Ványik Bálint

  1.9 pd (131ló) erre fizetek 140eurot/hó első biztosítás itt kint hát lényegesen többet befizet az ember mint otthon :D

  • Ványik Bálint
   Ványik Bálint 5 órája

   London Trucker Ausztria :D Audi a3 1.9pdtdi 131 ló :D másiknál sem olcsóbb meg kell mászni a létrát ittis a pontokért majd akkor olcsóbb lesz :D Magyarországon is 130ezer volt egy évre következő év meg már 95 az már barátibb :D

  • London Trucker
   London Trucker 5 órája

   Milyen kocsi, melyik ország?? Nagyon sok!! Nekem a 110 lovas PD 450 font évente Londonban.

 • Gerő Vass
  Gerő Vass Napja

  Kárfelvevős srác nagyon krahog,felvettem a maszkot,meg a kesztyút is......A fene tudja .

 • Zab Tibor
  Zab Tibor Napja

  Most akkor a kárkori/eurotax érték kerül kifizetésre vagy csak a roncs értékkel csökkentet ár? pl.: autó jelenlegi piaci értéke 1.000.000 Ft, a roncs értéke liciten/börzén 300.000 Ft, akkor a biztosító a tulajdonosnak 700.000 Ft-ot fizet a biztosító avagy 1.000.000-ót? A videóban 7:50-nél elhangzik két eltérő kijelentés a BMW tulajdonosnak kifizetendő összegről, melyik az igaz?

 • mrlujoak
  mrlujoak Napja

  Nade akkor ez egy orbitális bug. Egy ár lekérdezése még nem keletkeztet üzletet (azaz befizetem, és megveszem) Mint ha beköszönnék a boltba, megkérdezném, hogy mennyi a kifli, és már kapnám is a blokkot, holott én csak megkérdeztem, mennyi lenne ha megvenném. A vendég pedig sokkal jobban felkészülhetett volna. Nap mint nap árakkal dolgozik, igazán hozhatott volna kiemelkedően magas, vagy alacsony árat. Sajnos csalódnom kellett a vendég felkészültségében.

 • benkoo13
  benkoo13 Napja

  Nagy kamu cégek ezek. Nekem 3x kérte a bizi, hogy hamisítsák meg az összeget, mert nem akarnak fizetni eleget. Beszántani mindet. Meg az Aegont is.

 • karcsika va
  karcsika va Napja

  A végéről hiányoltam a "Kabbe gyíkok, leléptem" et :D

 • drNagy Tamás Előd

  Nem tudom mikor készült a video, meg azt sem , hogy maszk van-e az úriemberen, de ez a köhögés- krákogás netto vírusszórás. Nem tartják be az ajánlott 1-2 m távolságot sem, azt gondolom, hogy a mai nehéz időkben nem igazán jó reklám ez senkinek.......

 • TheSztar1
  TheSztar1 Napja

  nem lett volna egyszerübb lemodellezni ezt egy törött auton? de most komolyan. összefüggéstelenül beszél csávókám,hetet havat kavarva. száraz duma. mi a francért nem prezentálja egy auton példaként. ennek igy semmi értelme. ahány baleset annyi fajta sérülés.

 • Jánosné Gábor

  Kamionos betörte a szélvédőt,elismerte,aláírta,leírtuk pontosan,nem fizettek semmit. Amíg a biztosító irodában vártam,volt egy házaspár akinek leégett a családi ház teteje,a biztosítós kis kurva flegmán odaugatta,hogy erre nem érvényes a biztosításuk-na ekkor kellett volna hasba szúrniuk !

 • Anulu
  Anulu Napja

  Na szevasztok gyíkok, én leléptem! :D

 • Balázs Bérces

  Javíttatásnál azt is érdemes figyelembe venni, hogy egy márkafüggetlen műhelybe viszed, ahol hajlandóak nem lecserélni minden alkatrészt vagy egy márkaszervízbe viszed, ahol leginkább mindent (is) lecserélnek nem kevés rezsi óradíjjal! Sok százezer lehet a különbség :/

 • Attila Barcza

  Ezért pörög a külföldi piac! Bár nem is jelent akkora gondot ha újat kell venni mert ,mondjuk a vásárlót is megfizetik a munkahelyén.

 • feabdul
  feabdul Napja

  Na jó, ezt most nem tudtam végig nézni... Fater tavaly egy roncsnak az első lökhárítóját meghúzta 10 centin,a lig látszott, másik oldalt meg közepén is tiszta karc volt. Kijöttek erre azért 10 centiért több, mint 100E Ft-t. Mondtam is neki, inkább csináld meg te. Most ha bekamuznak egy kárszakértőnek, aki még el is hiszi (biztos nagyon megnézte), akkor még simán mutogathat a poligráfra. Talán kicsit jobban oda kellene figyelni, ilyen esetekben én is simán rákötném magam :D Szóval én elhiszem, hogy az itt nyilatkozó odateszi magát a munkájában, de azért ne avassuk már egyből szenté az összeset.

 • Attila Balázs

  Sziasztok. Nem kell Németországig menni. Nekem 2012 körül Octavia hátsó sárvédőt meghuzta egy busz Romániában, nem nagyon meg a stop lámpát is elég volt polirozni. A Román biztosító annyit akart csak fizetni amennyi a Magyar szerviz ajánlatot csak a festék maga volt, munka díjról bérautóról ne is beszéljünk. Fél évig ment a hercehurca mire megegyeztünk és még tudtam csinaltatni az autót. Ezek szerint a Románok felé annyiért dolgoznak mint itthon.

 • GVM
  GVM Napja

  Hogy hívják az urat? Jozef KRAHÁCS?

 • Gábor Katona

  Ha ennyire ellenőrzik a kárszakértőket, akkor az hogy lehet, hogy egy kisebb kárra megállapítottak 103e forintot. Biztositó hivatkozva a eurotax számitasra mondta, hogy ez van, avultatás stb mindegy mennyibe kerül valójaban. Auto szervízbe leadva, ügyintézés meghatalmazással. A storry végére a biztositó szó nelkül kifizetett a szervíznek 250e-et? Egy videót megérne ha erre van legális válasz, de sejtem hogy nem lesz....A biztositókat meg majd sajnálom ha lesz egy kis szabadidőm...

 • Balázs Török

  A piros szélű rendszám összehasonlítás szerintem nem jó!A hagyományos folyó éves biztosítással van összhasonlítva.A kurzkennzeihnen csak egy hónapra szól,talán a magyar megfelelője a P rendszám?De azt meg csak úgy nem tudsz "venni"! Az viszont tény,hogy a sima biztosítás az nekem bónuszokkal,azt hiszem 8 vagy 10-el 1.8B UFO-ra alianznál 600 lett volna,teilcascora 825 € /év, a vollcasco az ha jól emlékszem 2500€ :) . A német tulajok...hmmm hülyének néznek,hogy 8-10 000km-enként cserélem az olajat (mert hogy én nem ismerem a long life olajakat amik 30 000 km-t is elmennek,nem nem ismerem nem is fogom,de az enyémbe 240 000 van hiba nélkül :),még az övékét a tréler fuvarozza motorschadennel)és le alvázvédőzöm a kocsit 3 évente,mert nem Flinstons Frédi vagyok és nem is leszek! Amit még tapasztaltam,hogy a németek nem ismerik azt,hogy "hideg motornak nem rúgjuk".Kollégám TT-je -14 fokban a 100m-re lévő gyárkapunál már fütyült a turbó ;) ,de a többiek sem kímélték...Én meg megvártam még azért az olaj picit körbe járja a motort (pár perc járatás).ilyenek ezek... Márkaszervíz díj,egyet tudok.Vw kundendinst új autónál első fék csere,olajcsere,szűrőcserék touranra 1000€.Az eggyel korábbi modelnél a turbó vagy feltöltő csere 1300€ volt a szomszédnak.Abban a kocsiban 80 000km volt,egy turbó csere,2 motorvezérlő csere (az is 1300 körüli összeg volt) és a kötelező szervízek voltak csak benne... Gyakorlatilag nekem az,hogy mindent magam javítok,a kuplung cserétől a váltócsapágyazásig,ha épp az kell,már kitermelte egy újabb,használt autó árát.Minden javítás fényképekkel,számlával kötve,fűzve vannak! Nálam hiába tekerné vissza valaki a km órát,a kocsi majd minden alkatrészén rajta van a sárga festékfilces csere km és dátum :) .Még az axiális csuklón is ;) Pár éve beraktam egy komplett bilstein futóművet és mindent kicseréltem,toronycsapágy,gömbfejek,szilentek!Észre is lehetett venni a különbséget ;) .Minden filctollas :D :D :D

 • Vince Geiger
  Vince Geiger Napja

  Az én biztosítóm 68.000 Ft-ot fizetett ki valakinek egy rossz tolatásom miatt(az én autómat nem csináltattam meg,mert nem nagyon látszik)Én hülye nem fizettem ki a kárt,mert azt hittem hogy csak 10%-al fog drágulni a kötelezőm..Mivel 2019-ben vettem a kocsit A0-ból M2 -be ugrott a besorolás.Így most évi 60.000 helyett évi 200.000 Ft(ez pluszban a kár okozásom évi kétszerese) kell fizetnem.Felhívtam a biztosítómat,hogy hogy van ez.Közölték velem,ha 1000 Ft-os kárt okozok a másiknak akkor is ki kéne tapsolnom az évi 200 ezret,mivel M2-ben minden biztosítónál minimum ennyi..Én úgy gondolom,hogy nem mindegy,hogy valaki 50 ezres vagy 5milliós kárt okoz.Azt hittem mérlegelni fognak..Mindig tanul az ember..Köszönöm szépen.Ebben az országban ez is [email protected] működik,mint sokminden más..

 • drPagi33
  drPagi33 Napja

  A kötelező biztosítási rendszer igazságtalan, ugyanannyit fizet az is, aki az autóját csak alkalomszerűen használja évi párezer kilométerre meg az is aki évente többtízezer kilométert megtesz, miközben teljesen más a kockázati tényező. Sokan ezenkívül az üzembentartóival is variálnak, ne kelljen annyit fizetni. Az egész rendszer gagyi, úgy ahogy van.

  • L. S.
   L. S. 22 órája

   @drPagi33 Rendben, de valamilyen rendszernek csak kell működnie. Vagy fizesse mindenki közvetlenül a másiknak az okozott kárt? Na akkor lenne nagy jajongás.

  • drPagi33
   drPagi33 22 órája

   ​@L. S. A biztositás azoknak éri meg, akik vacakul vezetnek: gyorshajtanak, nem figyelnek, meg föként azoknak akik ebböl élnek. 2 évet éltem nyugaton tudom mennyi a biztrositás, havi 50 eurot fizettem egy 14 éves passatra, 1200 eurot összesen 2 év alatt, az autó került 1450 euroba... Ezidő alatt 1x meghuzták parkolásnál, meg egyszer telibe az oldalát szintén parkoltam, egy büdös vasat se kaptam érte, mert mindkét esetben eltünt a vétkes. 26 éve van jogsim, életemben 1x törtem össze egy golfot még fiatalon, ami a saját hibámból történt, azóta többmillió ft-ot befizettem a biztositók kasszájába. Ez is a biztositás is olyan, hogy egy nagy közös kasszába befizeti mindenki a pénzt, vannak aki jól járnak vele, vannak akik nem. Persze lehet erre azt mondani, hogy a holnap meg összetörök a saját hibámból egy 40 milliós autót és akkor már megérte... de általánosságban nem ez a jellemző.

  • L. S.
   L. S. Napja

   @füstölt sonka Na de van olyan aki egy éva alatt 3at is mondjuk. Következő évben meg valakit beírat üzembentartónak. Ennyi.

  • füstölt sonka
   füstölt sonka Napja

   @L. S. Na de nem is töri össze minden ember minden évben az autóját. Ha meg mégis, akkor nem 40ezret fog fizetni.

  • L. S.
   L. S. Napja

   Ezzel együtt is töredékét fizeted annak amit egy "nyugati" ember. Sokan már elájulnak ha a 40ezret eléri az éves díjuk, közben meg már egy árajánlat sem jön ki ennyiből ha okozol valakinek kárt :-D

 • József Németh

  A riportalanynak nem kell képben lennie, ha úgyis inkognítóban van. :)

 • András Gál
  András Gál Napja

  Egy mondatot nem tud krákogás nélkül elmondani .

 • pizsama212212

  kis műhelyek órabére 12-15 ezer,,,,pár éve a 4-et is sokallottam ,,,,

  • Márton Vitéz
   Márton Vitéz 7 órája

   Azt tudod mennyi a villanyszámla egy olyan méretű műhelyben, ahol meg tudnak emelni egy Docatot? Mennyiért viszik el az olajat, ha nem okoskodással oldják meg? Mennyibe kerül egy olyan emelő, ami alatt nem kell félteni az embereidet, mert minden kínai fost lemínősít valami bürokrata köcsög? Hogy a légtechnika karbantartása mennyit kíván?

 • Ady Zoltán
  Ady Zoltán Napja

  Technikai totálkár= műszaki totálkár

 • Zol Jak
  Zol Jak Napja

  Nos én azt a 2009-es rozsdafoltos Audit hazahoznám,lefújnám,hibátlanba eladnám!Órát visszatekerném!Ennyi! Ez van!Persze a rozsda miatt lealkudnám!

 • Julius Harti
  Julius Harti Napja

  A totálkár az amikor a kár értéke meghaladja ( nagyobb) mint az autó napi értéke!

 • Balázs Hajdú

  Ritkan likeolok videot, ritkan szolok hozza. Viszont vegre valaki ertelmesen elmagyarazza a dolgokat es nem a haszonra megy, a "hirnevre". Hosszu tavon a tied amikor mar az emberek ertekelnek akkor sokkal kifizetodobb lesz mint a szakmad masik oldalan elhelyezkedo embereke.

 • Name Name is
  Name Name is Napja

  Kopasz a legjobb 😀

 • Ξrror
  Ξrror Napja

  Hazugságvizsgáló? Akkor az egyik biztosítós ismerősömnek kb. 10 év golyó általi kötél járna... (igen, ma is dolgozik és elég magas beosztásra tett már szert)

  • Ξrror
   Ξrror Napja

   @szasza8 Nem kárszakértő.

  • szasza8
   szasza8 Napja

   Biztosítós, vagy kárszakértő?

 • 1312
  1312 Napja

  Ért a károkhoz? Azért kárszakértő?

 • Highwayman
  Highwayman Napja

  Megvetted a Tehenet a Winklitől? Na az rendes Totalcar-os autó :)

 • Attila Kiss
  Attila Kiss Napja

  Elhangzott a "kártérítés nyereséges nem lehet". Veszteséges és viszontagságos viszont bőségesen, azzal nincs baja a biztosítónak. Muterék egy jó 20 év alatt összeraktak új autóra, nem bömbire, egy fosos alsó-közép felszereltségű Astrára. Nem akartak használtat, apámnak elege lett az autójavításból (második szakmája, nagyfaternak meg első) egy olyan autó kellett ami nem lutri. Talán 1 életbe egy ilyen elfér, azt hiszem, bár lehet nagy volt a falat. A nem egészen 2 hetes kocsiba egy női rejtett erőforrás belement szépen a terepjáróval (jobb hátsó ajtó, első ajtó), távozott is ahogyan kell "angilalisan". Volt szemtanú, így utólag elő lett kerítve. Nyilván nem kell mondanom, hogy micsoda felháborodás volt, hogy "a ti szarotok" meg "itt egy százas, és fogjátok be a pofátokat", ismeri mindenki aki jó helyen cseperedett fel. Apám, hogy innentől kezdve mi ment. Na azt prezentálnám a kedves kárszakértő úrnak. Az "ügyfél" idegei, ideje, emberi mivolta és úgy általában létezése az szerintem egy elpusztítani való káros életforma volt ebben a sztoriban. Hogy mit lehet egy olyan autón dikicselni, számolgatni, vergődni, ami konkrétan még ablakmosó spriccet sem látott, nem még esőt, azt én nem tudom, de itt mindent bevetettek. Szoktam volt mondani: a káresemény bekövetkezte előtti autót kérem. Nem jobbat, nem rosszabbat. Olyat. Pont olyat. Ha nem tudsz pont olyat, mert mondjuk lehetetlen, akkor csakis pozitív irányba térhetsz el, negatívba nem. Attól a ponttól kezdve pedig, amikor valaki elkezdi tolni az értetlent meg részfoggyost, az Eurotax marhaságokat és társait úgy, hogy ez a munkája x éve, tehát nyilván tisztában van a dolgokkal, sajnos megindul a bunkózás, a lenézés és megszületnek ezek a bejegyzések és sztorik. Nyilván a biztosítós meg majd meséli, hogy na, megint valami tudatlan idióta tirpák ugatott, hogy a szarja most mekkorát bukott az értékéből, mert én csak fényeztetni meg gittelteni akarom az autót. (Abban a szervizben, ahol egy olajtípust és gumiméretet sem tudtak eltalálni.) Úgyhogy ja. Poligráf mellett EQ felmérés is mehetne a biztosítós kollégáknak, mert nem nagyon tudják néha, hogy emberek életét jelentősen befolyásoló döntésekkel dobálóznak. Volt egy nem gyenge házat érintő problémánk, amit szerencsére már én tudtam futtatni idén. Félelmetes, hogy valaki képes alapozást fingásra megállapítani, hogy milyen (Élt olyan, akinek köze volt az építkezéshez, már ő sem tudta). Ezt 7 év egyetem után húgom sem merte csak erősen saccolni és tippelgetni, de ő ezt is tudta, 3 pillantásból meg a tabletből. Nem gond, kicsákányoztam 2 méter mélyen, úgyhogy ezt is tudjuk, hogy tényleg tippelgetett a szerencsétlen. Költhetik gyógyszerre a megmaradt összegüket ebben az esetben is. Eddigi földi pályafutásom során csak negatív tapasztalatom volt a témában, de ha lesz újabb ilyen gondom, sorsoljon össze a fenti kollégával az élet és cáfoljon rá, hogy lehet másképp. Addig marad a (szerintem) jogos előítélkezés.

  • B N
   B N 13 órája

   @L. S. Köszi! :)

  • B N
   B N Napja

   @L. S. Igazán jófej vagy és még ügyes is! Így kell szépen becsomagolni a nagy ürességet ami a fejedben van. Tudod ezzel csak magadat járatod le. Ismered a mondást: (....) Na gondolom várod mit kéne ismerned... Sajnálom azt kapod amit adsz :) Pá!

  • Attila Kiss
   Attila Kiss Napja

   @L. S. Nem tudom miről beszélsz, mert továbbra sem írtál semmit :D

  • Attila Kiss
   Attila Kiss Napja

   @L. S. Te ilyen spirituális vezető vagy? Te írtad, tőled várom. Nem a szellemektől, nem az élettől, nem mástól. Tőled.

  • Attila Kiss
   Attila Kiss Napja

   @L. S. Várom, hogy megmutasd melyik rész az, ami irreális elvárás volt vagy túlreagáltam.

 • füstölt sonka

  Tételezzük fel, hogy nekem jön egy másik autós, megtöri a kocsimat. Mi lenne, ha alkudozás helyett a biztosító intézné a javításokat? Én nem akarok nyerészkedni, de bukni se. Ott az összetört autó, felmérhető, mennyire volt rozsdás, mennyire volt jó állapotban mielőtt megsérült. Engem nem érdekel se eurotax, se más értékbecslés. Volt egy X márkájú, Y típusú autóm, valamilyen állapotban. Én kérem, hogy ilyenre javítva kapjam vissza. És kész, nincs vita, hogy melyik szerviz mennyiért csinálta volna. Hogy nekem ajánlottak 600000-es javítást, a biztosító meg tud egyet 450000-ért? Vagy én feketén csináltatom 350000-ért, a biztosító meg ideadja a 450-et? Ez a probléma nem is merülne fel többet. És még olcsóbb is lehetne az egész, mert a biztosító biztos ki tudna járni egy mennyiségi kedvezményt a szervizeknél. Nincs igazam?

 • Márton Kovács

  Jó volt a videó. Azért szeretnék érvelni a gyári alkatrészek mellet. Oké drága ,de jó is. Én sokat szívtam az utángyártott alkatrészekkel. Borzalmas minőségűek az utángyártott alkatrészek. Főleg karosszériaelemeknél. Nem passzolnak , kisebbek, nem olyan az ív, nem jók az elemek közötti hézagok stb. . Van olyan gyártó ahol pl.: Az x1 gyártó lökhárítón kivágott helyre az x1 gyártó díszcsík nem illeszkedik megfelelően.

 • Attila Benko
  Attila Benko Napja

  Akkor igy le lehet vinni egy auto árát? Kinezem, megtetszik es raadasul patent, megkerdezem az auto adatait lekerdezes miatt.. Beviszek a fenti programokra egy lekerdezest (lasd: facelift 8:45-tol) Utánna latszik a historyban es lealkudom az árát.. 😂 😂

  • cvieri32
   cvieri32 Napja

   Gondolom dátum csak látszik a rendszerben, és hogy ki babrált. :)

  • feabdul
   feabdul Napja

   Totál nekem is ez jutott eszembe, hogy ez lesz majd a rejtetteknél az új módszer.

 • kopasznyaku
  kopasznyaku Napja

  Az elégedetlenség minősített okán nagyritkán a politikusokat is felfüggesztjük :) Csak olyankor az ő talpuk alatt szél fütyül ... "Akik még nem tudtátok, Most megtanulhatjátok, Hogyan mulat a nép."

 • istván dudi
  istván dudi Napja

  Sok újat nem tudtunk meg a végeredmény mindig az hogy a károsult és pláne az okozó,vastagon le van húzva a biztosítók által.

  • istván dudi
   istván dudi Napja

   @Gunther von Hoffer Na ja,csak fizetni meg kötelező,nem szabadon választott.

  • Gunther von Hoffer
   Gunther von Hoffer Napja

   Gazdasági társaság, nem non-profit syervezet.

 • József Polyák

  Toyota Corolla E86-os? szép ritka darab

 • Gombos Norbert

  akkor lett volna még ütősebb ha Cartman hangja is lett volna :D

 • Édesvízi Gőte

  Tehát FAM-nak koronája van, ezért nincsen Apu :(((

 • otwald ] [
  otwald ] [ Napja

  Arra még kiváncsi lettem volna hogy hányszor lehet egy autóra gazdasági totálkárt kifizetni?

 • lapro1
  lapro1 Napja

  Bocs, de ez így hiteltelen. Ha hazugságvizsgálóra van kötve az ipse rendszeresen, akkor miért nem vállalja az arcát?

  • Becsületesnepper
   Becsületesnepper Napja

   Mert lehet, hogy nem mutathatja. A mondandójából szerintem kiderül, hogy nem egy bohóc az utcáról.

 • Attila_the_Hun

  Mindíg szóbakerülnek a "nyugateurópai" szervizek. Ha érdekel,hogyan működik a kárfelvétel és a javítás és az ezzel kapcsolatos dolgok,akkor tudok segíteni. Én kárszakértő vagyok Angliában egy félig márkafüggetlen autójavitó cégnél aminek több szervize is van az országban.

 • Gábor Fábián

  2 éve karácsony körül Romániában voltam a szüleimnél. Az autót a tömbház előtt parkoltam le, ahol az út 90 fokban kanyarodik, a kanyar belső ívén, ahol 2 kocsinak volt hely. Egy este jött a kukás autó, szép kifejlett példány, és ennél a kanyarnál a háta megakadt az én autóm hátsó sarkában, és arrébb tette úgy fél méterrel. Épp az ablakban álltam és mindent láttam. Lementem, hogy rendezzük a dolgot. Nagyon el volt keseredve. Elmondta, hogy a héten már ez már a második autó (a másik egy BMW volt), amit meghúz, mert a kukásautó, amit vezet, nem városi szállításra van kitalálva, hanem arra, hogy nagyobb mennyiséget elszállítsanak a szeméttelepre és ezzel nem nagyon fér be a szűkebb utcákba és úgy kell centizgessen sötétben. Elismerte a hibáját, mindent vállalt. Készítettem több fotót is minden szögből és kitöltöttük a biztosítási lapot. Próbáltam kihívni a rendőrséget is helyszínelni, mivel külföldön történt és nem akartam, hogy esetleg emiatt a biztosító ne fizessen. Nem voltak hajlandók kijönni, mert személyes sérülés nem történt. Másnap reggel elmentünk a sofőrrel a biztosítójához és nagy meglepődésemre a biztosító elkezdett támadni: miért ott álltam meg, kanyarban tilos parkolni, stb. Elmondtuk mindketten, hogy nem a kanyarban álltam meg az úton, hanem annak belső ívjén belül, ahol régebben még egy garázs is állt. Végül nagy hümmögve mondták, hogy akkor szépen foglaljunk helyet, és részletesen írjunk és rajzoljunk le mindent újra. Persze toll nem volt nálunk, ők nem tudtak adni, és nekünk kellett rohangálni körbe, hogy valaki adjon már egyet. Miután hazajöttünk, a K&H biztosítónk küldött kárszakértőt, majd a jegyzőkönyvet elküldte a román biztosítónak. Ha jól emlékszem, 120-150 ezer volt a kár: hátsó lámpa, hátsó lökhárító, bal hátsó sárvédő. 3 hónapot vártunk, mire a román biztosító kinyőgte, hogy na jó, rendben, kifizeti. A K&H sem értette, hogy miért telt ennyi időbe, mert egyértelmű esetben ők nem szoktak kötekedni.

 • Bence Tokai
  Bence Tokai Napja

  Hát tudnék mesélni nyereséges kárrendezésekről a közelmúltból.

 • László Máró

  Cartman hírtelen kárszakértő lett

 • Zsolt Kohut
  Zsolt Kohut Napja

  Lehet nem birom megnézni de 2perc után is jo a videó de elalszok.... Holnap megnezem :) Hatterben toyota?? Megnezem még ma :) Tul jó a poligrafos vizsgálat, érdekes.... Meg az atbaszasok :)

 • György Szabó

  Azért krákog állandoan mert megszokta,hogy így lehet becsapni a hazugságvizsgáló légzésfigyelö szenzorát

 • Zoltán Felházi

  Ki az ott Chrisfix?

 • MrKokodzsambo

  Engem az erdekelne, hogy pl egy e30as BMW karfelvevese, hogy zajlana, mert, a ha az auto OT kepes vagy abban az allapotban van akkor, de meg nincs 35 eves akkor nagyon nagyot lehet bukni....

 • István K.
  István K. Napja

  Az avultatásról eshetett volna néhány szó!

  • Brendonka Dzsurászik
   Brendonka Dzsurászik Napja

   Na, ott a pont! És itt a lehúzás része is:( Álló autómba belementek, a fass*zopó szakértő meg a gumi profilmélységét méri??? A végén kijönnek egy olyan ajánlattal ami gányolásra sem lett volna elég, nem, hogy az állapot visszaállítására! Na ki nyerészkedik itt, ki is mondtátok, a biztosítónak nyereségesnek kell lennie, gusztustalan!

 • Mihályi Attila

  A biztosítók elmennek a halál faszára az avultatásukkal, mert szerintük a gyári új alkarészek beépítésével nő az jármű piaci értéke...

  • L. S.
   L. S. 23 órája

   @Janos Koska olyan lámpát kell kapnod amilyen volt benne. Ha történetesen újak voltak benne, akkor azt kapsz. De hogy a "fakult" helyett olyat kapj amivel "látni is lehet" ahhoz Neked is be kell szállni

  • Janos Koska
   Janos Koska Napja

   @L. S. Tehát nem hihető az, hogy mondjuk az autó 8 éves korában kapott tőlem egy pár új lámpát, hogy lássak? Vagy első sárvédőt, vagy bármit?

  • L. S.
   L. S. Napja

   Nem ezt mondja. Hanem azt, hogy ha 10éves lámpa helyett kapsz újat, akkor gazdagszol, ez a káronszerzés ami tiltva van. De pl utángyártott, vagy korban egyező (bontott) alkatrésszel ez már nem téma, hiszen olyannal lett pótolva mint ami sérült

 • Gábor Kiss
  Gábor Kiss Napja

  A Totálkár miért áll egy ilyen lekérdező oldal mögé ami nem 100%-ig tuti . Megéri elbukni a hírnevet , hát nem is értem .

 • atillalr
  atillalr Napja

  Mit köhög föl folyamatosan a szaki ? A zsozsót ?

 • Csicsacsi
  Csicsacsi 2 napja

  Amíg nem szólalt meg azt hittem a Göbi :D

  • rocko44444444
   rocko44444444 Napja

   @Csicsacsi attól okosabb leszel vagy mi?

  • Csicsacsi
   Csicsacsi Napja

   @rocko44444444 hű barátom, menj ki valahova levegőzni :D

  • rocko44444444
   rocko44444444 Napja

   Göbi másképp néz ki, másabb a viselkedése, más az életkora és más a munkája. amúgy stimmel: magyar férfi.

 • Laszlo Enzsol
  Laszlo Enzsol 2 napja

  A kárszakértő a valóságot számolja. Viszont többször is találkoztam azzal, hogy a balesetkor volt a másik félnél egy 20 Ft- nagyságú sérülés volt és mire a kárszakértő lefotózta addigra nem csak a vészhárító hanem a spoiler és a köténylemez is sérült. Tehát kreatívak a magyar ügyfelek.

 • Chi La
  Chi La 2 napja

  b+ nem veszed észre, hogy vírusos a cartman fejű? megmurdelsz!!

 • Peter Peter
  Peter Peter 2 napja

  Egy B6-os passat, egy kis koccanasnal, mondjuk piros lampanal, serul az elso hatso lokharito, nem torik, csak mondjuk eltorik mindegyiknel egy rogzitoful, es csere, akkor az gyari uj alkatreszbol, ha a biztosito fizeti akkor az egy millio forint. Nem kitalalt osazeg.... Ha magamnak kell javitani, akkor maximum 50.000Ft.

 • Arpad Simon
  Arpad Simon 2 napja

  Ez a szaki... nem jött be... ""marad az ügyvéd"

 • Péter Kovács
  Péter Kovács 2 napja

  Tegyük fel megveszem azt BMW-t vagy egy akármilyen autót a Becsületesnepper úrtól 2 millióért. Másnap egy barom lezúzza. "Arcnélküli" kárszakértő úr GTK-ra veszi. Kapok a roncsból és a biztosítói fedezetből 2 milliót (+~100e mert ugye az átírást is bukom), hogy tudjak venni egy másik ugyanolyan állapotú és értékű autót?

  • Édesvízi Gőte
   Édesvízi Gőte Napja

   @Péter Kovács ezaz.. évről évre fizetem a magas díjú kötelezőt a lassan 20 éves makulátlan állapotú törésmentes gyári autómra, ami esőt is alig lát. Egy barom belém jön, a piac alján a legolcsóbb kotványok érnek 2 milliót, erre majd kiszúrják a szemem 1,5 millióval, amiért mielőtt összetörték volna bármikor kaphattam volna 3 milliót... okos kibújó ez a "gazdasági totálkár"

  • Péter Kovács
   Péter Kovács Napja

   @Attila_the_Hun Félig költői kérdés volt, sejtettem, tehát rohadtul "életszerű" és igaszságos a biztosítás címen igénybe vett szolgáltatás ami arra lenne hivatott, hogy a vétlent teljes mértékben kártalanítsa. Nem véletlen, hogy 10 emberből 9 köpköd a biztosítókra. Kár volt ezért az adásért, mert mindenki tudja mi a helyzet valójában, felesleges itt a púder. "Arcnélküli" úr pedig csak ugyanúgy egy a sok közül aki ehhez asszisztál.

  • Attila_the_Hun
   Attila_the_Hun Napja

   Sajnos nem. A piaci ár és az eurotax ár köszönőviszonyban sincs egymással. A 2 milliós autó kb 1,7 max 1,8-at ér az eurotax szerint. Az állapottól is függ,magyarországi-e? Van szervízköny vagy nincs? Stb. De sajnos ezeket általában a kárszakértők leszarják és csak az alapokat ütik be.

 • Tamás Hertelendy

  Nem bírtam végig nézni, mert a kárszakértő úr állandóan köhög, hogy beleremeg a dobhártyám. :( Pedig érdekes téma lenne.

 • Ben K
  Ben K 2 napja

  Arról a részről nem is beszélve hogy hányszor kell perre menni a biztosítókkal, hogy megkapja az ember a neki jogosan járó pénzét ami egyértélműen a kifizetés késleltetésére, de leginkább a kifizetés teljes elkerülésére irányul. Szívesen néznék egy statisztikát hogy hány pert nyernek és veszítenek a biztosítók ilyen téren, valszínűleg elég szomorú lenne az adat, de leginkább az az adat lenne szomorú hogy hányan inkább ráhagyják. A még gusztustalanabb részéről, tehát a nagyobb részlet kifizetéséről a kisebb részlet megtagadásáról nem is beszélve ahol vagy perre megy az ember, vagy inkább nincs pénze-ideje a biztosítóval szenvedni

  • feabdul
   feabdul Napja

   Pontosan, nekik a sok perrel együtt is megéri :) Most lehet megsajnálni ezeket a gazdasági társulásokat :D

 • Ben K
  Ben K 2 napja

  Kicsi mellébeszélés van azért a kárfelvevő részéről, de egyébként egy jó videó lett. Sajnos itt előjön a nyugat és kelet európai különbség, illetve az új és régi autópark különbsége ami ezzel a biztosítós témával szorosan összekötődik. A bmw is mint ahogy a kárszakértő elmondja, nem akarták megjavítani, tehát az volt a cél, hogy onnan elkerüljön, ami nyílván keleti irányba történik. Ami itthon történik az az emberek szopatása, ahogy hozzáteszi "nem mindig sikerül" tehát inkább ezt vegyük úgy hogy leginkább nem szeretnék ha sikerülne... Gondolom sokan jártak már úgy, hogy a gtk-s autójukért kapott pénzért nem tudtak másikat venni, vagy a kapott összegből nem jön ki a javítás, arról nem is beszélve, hogy akár 1-2 hónapig autó nélkül marad a vétlen fél. Indokolatlan avultatásokról, kötözködésről, elhúzott kifizetésről, egyértelmű szituációkba való belekötésről nem is beszélve. Persze azt mondja hogy a ''kártérítés nyereséges nem lehet", persze amikor nem számlásan hanem egyességgel lesz rendezve a kár, itt a biztosító a saját nyereségére gondol, illetve arra hogy az ember majd otthon megtákolja a sérült autót, vagy sérülten hagyja. (persze ez általában idősebb-kisebb értékű autók esetében szokott történni)

 • István Hutóczki

  Arc nélküli ''riport,, nálam ez a video így nulla. Eddig nem volt baj egyik videoval sem, ezért most kár.

  • István Hutóczki
   István Hutóczki Napja

   @madrian tb számom nem kellene? lehet kötekedni, de aki az arcát nem vállalja egy videóban annak a szava nem sokat ér. lehetett volna akár podcast is

  • Zsolt Szabó
   Zsolt Szabó Napja

   az arc nelkuli ember 😂😂😂😂

  • madrian
   madrian 2 napja

   Arc nélküli "komment", nálam ez a komment igy nulla. Eddig nem volt baj egyik kommenteddel sem, ezért most kár.

  • Becsületesnepper
   Becsületesnepper 2 napja

   Lehet, hogy nem engedték neki, hogy arccal szerepeljen.

 • Kiss Istvan
  Kiss Istvan 2 napja

  Üdv. A gyorskár mint olyan meg szünt?

 • zoli771018
  zoli771018 2 napja

  Nekem jött szemből egy Fiat Ducato. Az akkor 7 éves F Astrám gazdasági totálkáros lett. A másik fél mindent elismert a rendőröknek, jegyzőkönyv stb. Minden szuper. Az autó pont annyit ért, mint ami fennmaradt a hitelből, gyakorlatilag forintra sikerült annyit kárszakérteniük. A kárfelvevő szerint extrák sem voltak a kocsiban, de tényleg semmi. Nem tudom, hogy lehetett-e akkoriban abs nélküli autót venni, de az enyémben az se volt, szerintük. :D Lényeg az, hogy amit ők megállapítottak az a piaci árnál 500 ezerrel volt alacsonyabb, de még az eurotax alá is sikerült beárazniuk vagy 300-zal. Persze ezt még akkor nem tudtam, hogy amikor majd megtörténik a kifizetés csak a bank fog pénzt kapni, én nem. Szóval ezt az egészet sikerült elhúzniuk 10 hónapig. Nem elírás. Nemcsak a biztosítókat utáltam meg akkor, hanem úgy általában a B-betűs szavakat is egy kicsit. De a családban még nem hallottam olyat, hogy valakit rendesen kártalanított volna a biztosító. lakás, kocsi, tökmindegy. Azt sem értem, hogy miért emelkedik károkozás után a biztosítási összeg? Ha nem okozok kárt akkor fizetem amit megállapítanak, de ha kárt okozok akkor az ő kifizetésüket gyorsan visszahozzák az emelt díjon? Akkor milyen kockázatról beszélnek? Olyan mintha lenne buszbérletem, de ha fel is akarok szállni a buszra akkor vennem kell jegyet. :D

  • London Trucker
   London Trucker 5 órája

   @Roland Hustyava Az én ügyemben az Angol biztosító közel 4 évig kotlott, mire megszülték, hogy nem az én hibám volt. 4 éven keresztül magasabb biztosítási díjat fizettem.

  • Roland Hustyava
   Roland Hustyava 2 napja

   Egyet ertek veled amit irsz. Csak ugy leirnam, hogy itt Angliaban olyanok az auto biztositasok, ha nem en okozom a balesetet, sot en meg a kocsiban sem ulok, a kocsi a parkoloban all, es valaki neki megy, megtori, akkor az en biztositasomnak a bonuszat is lecsokkentik, az en havi biztositasi dijamat pedig felemelik. Szoval itt Angliaban okosabb zsebbol zsebbe elintezni a 2 tulajnak a dolgokat. Amugy itt egy atlagos autora, atlagos havidij kb 20-40e Ft havonta. Ha uj, nulla bonuszos sofor vagy ugyanarra a kocsira fizethetsz akar 50-100e Ft-ot is havonta. Peldaken irtam, Mazda3, Opel Astra G,H, Ford Focus, mind kb 15 eves koruak-

 • Elitke90
  Elitke90 2 napja

  Egyszerűen nem bírtam végignézni, az a rohadt krákogás meg folyamatos köhögés teljesen kiborít 🤢 nem vagy te koronás báttya?

 • 777 YYY
  777 YYY 2 napja

  Úgy tűnik a poligráfot jó mély sóhajtásokkal lehet kiütni

 • Cloth Sloth
  Cloth Sloth 2 napja

  Vannak itt jó dumák. De nekem rengeteg tapasztalatom van biztosítókkal. Amikor jön a levél, hogy rontják a bonuszt, kifizetik a kárt, mert ezt meg azt csináltam. Aztán A fickó dumájával ellentétben legtöbbször kamu minden. Haverja volt a sértettnek kárfelvevő, háromszoros pénzt írtak. Jó a "nem tudok" duma, meg a poligráf.. Aha.. Aki jól hazudik, az mindenkit át tud verni. Sajnos itt az elmondottak nagy része csak elmélet és duma. Nem tudom ki ez a jóember, de valami hitelesebbet kellene találni, aki ha már nem vállalja az arcát, akkor legalább ne hazudjon már. Ja és ideje lenne bebaszni egy karantánba csórikámat...

 • GaborBartal
  GaborBartal 2 napja

  Nem merem tovább nézni, mert a 3x olyan hangos krákogás miatt a szomszédom fogja rámhívni a népegészségügyet

  • Gerő Vass
   Gerő Vass Napja

   @karcsika va Fejhalgatót vettem fel ne hallják,nem akarok karantént :)

  • karcsika va
   karcsika va Napja

   Én végignéztem, és már karanténban vagyok :D

 • Ferenc Kiss.
  Ferenc Kiss. 2 napja

  27.30:Háziorvos kétszer???Talán a tízes szorzó sem túl durva.Ha meg tévedtem,bocs.Akkor csak 8.5

 • Tamás Thén
  Tamás Thén 2 napja

  Nem a Borsa a vendég...?!

 • marsepein ambachtelijke

  Mi a Totalcar? Az egy jó műsor volt régen, ahol a Winkler és a Bazsó ökörködött, majd megváltozott minden és a Winkler elkezdett sörözni:))

 • Buda Sardi
  Buda Sardi 2 napja

  Nem baj.A jólétet most egész európában rendezi mr. Corona.Ami marad azt felélik részben Ahmedék és Bunguék.Amúgy a most vett Antara 3.2V6-omnak az ilyenkor illő vezérműlánc és tsai. csere meglessz 250-300k-ból.Az Opel... meg adott rá egy 2.5 millás lekoptatós ajánlatot.Az egész kocsi volt annyi.

 • Garage and Tech
  Garage and Tech 2 napja

  South Park :)

 • Én Vagyok
  Én Vagyok 2 napja

  25:25-től, 10millió kárszakértő országa....nagyon sokszor van olyan eset...pár mp-el később nagyon nagy felháborodás...500-ból 1 eset :) , biztosan kárfelvevő a pasas és nem humorista? tehát a kárfelvevő is ember :) , jó kis beszélgetés volt, sok újat megtudtam, köszi

 • Rudolf Zimmermann

  Negro cukrot adhattál volna neki interjú előtt.

 • József Rostás
  József Rostás 2 napja

  Eszmetlen fárasztó stílusban beszél ez a kárszakértő!

 • Doka Aed
  Doka Aed 2 napja

  Csak nekem lenne egyértelmű az, hogy ezen oldalakon kéne egy opció. Olyan, amit ha "bepipálsz", akkor kiírja másnak, hogy ez csak lemodellezés volt?

  • szasza8
   szasza8 Napja

   Mivel ezekből a programokból jön az adat, így nem lehet tudni mi volt csak kalkuláció. Nincs biztosítós visszacsatolás. Így nem lehet ilyen opció.

  • Márk Somfai
   Márk Somfai Napja

   @Balázs Török kene kulon szintu hozzaferes barkinek pl tulaj jatszani modellezni meg a szerviznek ami a real es a biztosito stb csak az eles szerviz kalkulaciora fizet... Vagy letoltheto demo valtozat ami ingyen van nem naploz de csak azt az egy alvazszamu autot modellezi amit telepiteskor beirsz. De ha kiflibe torott roncsot valami halottkelto mester hazi modszerekkel feltamaszt az meg amugyse gyari arakon tortenik mivel altalaban nem a tulaj megrendelesere keszitenek eletveszelyes zombi autot hanem vesznek egy igeretes roncsot aztan kinezetre ahogy erik megtakoljak es eladjak.

  • Balázs Török
   Balázs Török Napja

   Nem.Másoknak is!Csak akkor ezzel is vissza tudnának élni a javítók,hogy nem javítás volt csak modellezés.Aztán a tetőre rakott kocsiból lenne egy csak lemodellezett. :(

 • Csaba Papp
  Csaba Papp 2 napja

  mindig volt felelőség biztosítás itthon, csak a mostani rendszer előtt a benzin árába volt építve, és ugyanúgy ki kellett tölteni egy betétlapot..

 • romolusz77
  romolusz77 2 napja

  sziasztok egy gyors kérdés: ha olyan autó veszek amelyre már egyszer kifizették a gazdasági totálkárt, az autó ki lett javítva, akkor ez hogyan befolyásolja a biztosításokat az autóra /casco kötelező/ előre is köszi

 • Bence Szűcs
  Bence Szűcs 2 napja

  Fhu de zavaró az állandó krákogás/köhögés....a dobhártyám kiszakad

  • flame04ful
   flame04ful 2 napja

   De legalább becsülendő, hogy Eric Cartman maszkkal védi Becsületes nepperünk egészségét! ;)

 • Norbert Tóth
  Norbert Tóth 2 napja

  Haragudnak a biztosítóra. Bíróságra kellett mennie annak az autómentőnek aki hazahozta az autóm, h még is mit kerestem vidéken. Arról nem is beszélve, hogy az átírási költséget ki se fizették. Eurotaxról miért nem beszél, hogy mi alapján teszik az autókat a különböző csoportba és h miért a csoportár középértékével számolnak. Tegyük fel 3. csoportba tartozik állapota szerint. Az pl 800-1millió és 900ra értékelik.2szer jöttek ki felvenni a kárt. Több mint 1 hónapig tartott mert nem tudták elérni a másik félt. Na és mi van ha sosem tudják, nem kapom + a pénzem?A másik belecsúsztam egy rossz régi Audiba (pizzafutár volt) a festék lepattant egy kis helyen. 180ezret itéltek + nekik. Hívtam a biztosítót h mire fel. Természetesen nem adtak tájékoztatást. Bassza + a kárfelvevő is.

 • L PETER
  L PETER 2 napja

  Remek video! Csak igy tovabb! :)

 • Bohumil
  Bohumil 2 napja

  még jó hogy kárszakértő az úr és nem kommunikációs szakember, iszogat idegesítő a sokszori köhögése, de tanulságos videó!

 • András Bagi
  András Bagi 2 napja

  Namost ha jól értem, akkor az összes lekérdezős oldal lutri. Szuper....

  • András Bagi
   András Bagi Napja

   @Péter Gazsó értem, köszi

  • András Bagi
   András Bagi Napja

   @Becsületesnepper Ha fenntartásokkal kell kezelni, akkor vagy megtörtént a káresemény, vagy nem. Tehát 50 % valószínűségért kellene fizetnünk a Car vertikal nak. Hát nem fogunk. Köszi István, hogy felnyitottad a szemünk ;)

  • Becsületesnepper
   Becsületesnepper Napja

   Mindenesetre fenntartásokkal kell kezelni, de káresemény történt az esetek nagy százalékában.

  • Péter Gazsó
   Péter Gazsó 2 napja

   Ha van kép a kárfelvételi jegyzőkönyvhöz, akkor nem.

 • 100 Dovenor
  100 Dovenor 2 napja

  Köhög a spanod 😳

  • Ákos Pásztor
   Ákos Pásztor Napja

   Úristen, köhög. És?

  • flame04ful
   flame04ful 2 napja

   Semmi gáz. Eric Cartman maszkot visel.

  • Márk N
   Márk N 2 napja

   Bizony! S hol a 1,5 méteres zóna? :D

 • Róbert Viski
  Róbert Viski 2 napja

  A kárszakértő nem gyanúsan sokszor köhög....??

  • István K.
   István K. Napja

   Azért köszörül annyit mert nem mond igazat. Az Ő munkája köszönő viszonyban sincs az igazságossággal.

  • Roland Hustyava
   Roland Hustyava 2 napja

   Karszakerto idegesitoen krakog, kohog egesz videoban, igy a video teljesen elvezhetetlen lett. Valamint a Mr Kopasz hiaba kerdez es beszel normalisan es erthetoen ha a karszakerto 1 mondatot kb 1 percig valaszol meg, szinte elalszik beszed kozben, plusz a koheselesi ido. Nem artana neki elmenni egy orvoshoz, ki tudja hatha koronas szegeny ember. Jobbulast neki.

  • András Csajtay
   András Csajtay 2 napja

   vagy csak dohányos...

  • Attila Rácz
   Attila Rácz 2 napja

   Ez nekem is feltűnt. Karanténba.

 • Attila Muka
  Attila Muka 2 napja

  Szép arca lett H-nak:)

 • JeFF
  JeFF 2 napja

  MEKKORA KUKID VAN KRONERAFF ISTVÁN ?