Az internet leterheltsége & Üzemanyagok és alternatíváik | TheVR Happy Hour #671 - 03.20.

Megosztás
Beágyazás
 • Kövess minket élőben ► twitch.tv/wearethevr
  TheVR Happy Hour a SoundCloud-on ► soundcloud.com/wearethevr
  Twitch menetrend ► www.thevr.hu/menetrend/
  Csatlakozz hozzánk ► tinyurl.com/JoinTheVR
  Tech csatornánk ► tinyurl.com/JoinTheVRTech
  TheVR Shop ► shop.thevr.hu
  Mivel nyomjuk? ► thevr.hu/mivel-nyomjuk/
  Honlapunk ► thevr.hu
  Facebook ► thevrhu
  Twitter ► wearethevr
  Pisti Twitter ► thevrpisti
  Jani Twitter ► thevrjani

Megjegyzés • 58

 • Áron Tirinda
  Áron Tirinda 3 napja

  A fűnyíróba a benzint 8 hónapig tartjuk míg elfogy és semmi baja nincs

 • ye
  ye 5 napja

  kurva meleg van ezért van melegxD

 • Toscano Marco
  Toscano Marco 8 napja

  Pont ezért sem hiszem el Karotta, hogy borult el ennyire..... leiratkoztam róla....

 • Inez Gyurcso
  Inez Gyurcso 13 napja

  a nemet helyezethez hozza kell szolnom. Nem tudom, hogy ez hol lehetett, de eleg hülyek akkor, en tegnap voltam a gyogyszertarban, de kesztyü volt rajtuk es egy plexitüveg van a vasarlo es a dolgozo között, ilyenrol nem hallodtam, hogy emiatt nem hordhatnanak kesztyüt, maszkot. Ez nem megy mindenhol igy, ahogy ti mondtatok.

 • Gyula Molnár
  Gyula Molnár 13 napja

  WAP

 • Ehen Halok
  Ehen Halok 13 napja

  huchannel.info/video/3saTZHvSm4y7otw

 • Attila Enyedi
  Attila Enyedi 13 napja

  Sziasztok,
  lessetek meg a BIX havi grafikonjat. Az utobbi napokban az atlag 200 Gbitrol 250re ugrott mar fel. Ez durva... www.bix.hu/statisztika/osszesitett

 • Máté Hilmer
  Máté Hilmer 13 napja

  Összességében is többet exportálunk, (Ebben ipari dolgok is vannak, meg minden.) de a mezőgazdasági részen 3-szoros (3 baszki!) az export az importhoz képest. 60%-a az országnak valamilyen agrár felhasználás alatt van és abból 50% szántóföld. Lesz mit enni. Örülök, hogy nektek is ízlenek a magyar termékek szerintem is remekek, van pár olyan termék ami nekem még hiányzik, de majd minden idővel. Csak így tovább köszi a munkátokat!

 • A ZÁDÁM
  A ZÁDÁM 14 napja

  Jó, mondjuk aki meg a 3000/kg-ot ki tudja fizetni a csirkemellért, az már amúgy is lerabolta az országot, úgyhogy férjen már bele neki

 • N. Grósz
  N. Grósz 14 napja

  Igen amikor megláttam karotta videóját agyvérzést kaptam, hogy egy autó imádó ember ilyen faszságot csinál..

 • Maximum Game RTX
  Maximum Game RTX 14 napja

  HUchannel on sajnos így is szar a 1080p nek a bitràtàja... nem tehetik meg a csökkentést. 😒👍

 • Hamapusi
  Hamapusi 14 napja

  Isti Pisti világnézete vagyis inkább a ti világnézetetek a legfiatalosabb és legmodernebb (leg reálisabb,leg előrelátóbb) szerintem a magyar youtubeon! Örülök h ezeket a szavakat tőletek is halhattam, nem csak a hangoktól a fejemben! Jók ezek a tartalmak és remélem sok ember szemét felnyitják és inspirálóan hatnak rájuk. :D imádom ezt a műsorotokat, igaz még soha a büdös életben nem néztem élőben benneteket :DDDDD pacsi minden jót és még több aktuális témát :)

 • Havassy Gergely
  Havassy Gergely 14 napja

  A Peer-to-peer protocolt nem nagyon lehetne korlátozni (letiltásról ugye szó sem lehet) már csak azért sem, mert egy csomó cég használja pl. a backupok átküldésére (mellesleg asszem még a Windows-ban is van opció arra, hogy a többi, már a latest updatet használó usertől töltsd te magad is a frissítéseket; így is tehermentesítik a központi szerókat).

  Máskülönben ha valaki letorrentezik egy... mondjuk Netflixről, vagy Disney+-ról rippelt filmet, annak a mérete pontosan akkora és pontosan ugyanannyi adatforgalmat generál, mint ha ott nézte volna. Ez ugye nem igaz akkor, ha a Netflix korlátozza a bitrátát, DE akkor a rippelők is a rosszabb rátás anyagot kapják meg, ergo a torrentezők körében is az fog terjedni.

  Más kérdés az ilyen... 45-50 Mbps-mal száguldó BDRip meg stb. -torrent, amit egy streaming szolgáltató soha nem nyújthat. Aki nem akar vásárolni és mondjuk minőség-mániás, az mindenképpen torrentezni fog, mert jobb minőségű és mert ingyen van. (Esetenként nincs is rá más megoldás.)

 • Máté Várszegi
  Máté Várszegi 15 napja

  Szakadtam a féken

 • Károlyné Mester
  Károlyné Mester 15 napja +1

  Picit ijeszto volt ez "sip-szinfónia"😂😂

 • MC Ohayo
  MC Ohayo 15 napja

  Hordjanak cicás szájmaszkot az orvosi maszk fölött, mint mondoconon, az nem félelmetes.

 • Joe Wolf
  Joe Wolf 15 napja

  Olyan nincs, hogy Netflix szerver. Szerverek, szerver parkok vannak, mint a többi streaming szolgáltatónál...CDN.
  - Gyere gombóc ham, bekaplak:-).

 • Dávid Kiss-Bankó

  A maszkokra piros nagy betűvel rá kéne írni, hogy nagy B vagy V.
  B a Beteg
  V a Védelem
  És akkor tudnánk, hogy ki mi miatt hordja a maszkot.

 • Szabó Regő
  Szabó Regő 15 napja +3

  amit a szájmaszkokról beszéltetek ahoz anyit mondanék, hogy például az én anyám varónő és a gyógyszertári árnál jóval olcsóbban varr minőségi maszkokat.

 • Halmos Györgyi
  Halmos Györgyi 15 napja +1

  Amíg lehet én ételt rendelek munkába is, és otthonra is. Hogy miért? Mert megfelelő konyha hiányában, még nem tudok főzni, de a projekt folyamatban, de ha lenne pöpec konyhám és főznék mindennap, egyedülállóként (nem családosként!!!) most akkor is átváltanék rendelésre, amíg van rá lehetőség, mert a fene fog élesztő, liszt, hús, stb. után baktatni és a sok felhalmozóval fightolni...na ki ér oda hamarabb, na ki tudja előbb megszerezni. Inkább rendelek. Ha meg esetleg valami szabályozás végett "lelövik" az ételházhoz szállítást, akkor marad a hideg kaja és ennyi. :)
  Szerkesztés:
  És a házhozszállításban rendelt ételek nem is drágultak, mert az éttermek örülnek, hogy valaki rendel tőlük, hisz amúgy zárva vannak vagy csak időlegesen lehetnek nyitva a tömegeknek, akik persze nincsenek.

 • Zoli
  Zoli 15 napja +3

  De, IGEN cseppfertőzéssel terjed báttya! Ne beszélj faszságokat ISTVÁÁÁÁN

 • gyorfi endre
  gyorfi endre 16 napja

  Karotta egy leégett autót alakit át, tehát, ő csak megmenti !

 • József Smidla
  József Smidla 16 napja +4

  "nem wc papírt kellene osztani, hanem filmeket", ez betalált, elég sok film létezik, ami kb csak arra jó, mint a wc papír :D

 • Vaka Pál
  Vaka Pál 16 napja +1

  A kezdeményezés nagyon becsülendő! - Internet terheltsége: Volt pár cégnél előfizetésem, de valóban a trékom hálózata a legerősebb, a végpontok stabilitása nem volt jó. Ügyfélszolgálat mindenhol tragédia. A trékomnál ez az automata akinek el kell mesélned mit akarsz az egy nem kikerülhető ám de nem is működő. Össze vissza kapcsolgat, szóval lemondtam róla, személyesen járok be mert telefonon elintézhetetlen. Sokszor mellétájékoztatnak, elhallgatnak ezt azt. Már nem bírom a sz@rakodást velük. Amit lehetett leadtam ami telekomos. Látni se bírom azt a rózsaszínt. Digis netem végpontja sosem látott stabilitást tud. Olyan hogy egy év alatt nem volt semmi, de semmi azt más szolgáltatóknál soha nem tapasztaltam. Sebesség teszteket nem futtatok, nem töltök orrba szájba. Nem éreztem lassulást vagy problémákat... Egész nap rajta lógok mert ezen keresztül dolgozom. - Élelmiszerhez annyit hogy jóval többet importálunk mint exportálunk. Nagyságrendekkel többet. Magyar termékek nem tudnak lefedni minden területet, mert sok minden egyszerűen nincs. Jobb lenne ha lenne mindenből, de nincs. Zöldség gyümölcs van vagy lenne magyar de a boltokban ez nem jellemző. Most voltam boltban hagyma és burgonya is külföldi volt. Mindent amit lehet piacon veszek mert boltiak ehetetlen kategóriás vackok. Sajna minőségben nem jók a magyar termékek. Még akkor sem ha drága. Jó sokáig tartottam hogy amiből lehet magyart vegyek, de egy ideje elengedtem. Olyan infláció van, hogy egyszerűen ezt már nem lehet tartani. Megveszem azt ami ár értékben a legjobban megfelel... A határon veszteglő kamionok miatt lesznek ellátási problémák ha nem tesznek valamit. Ez nem volt probléma hanem jelenleg is valós probléma. Beszéltem a boltosokkal és mondták hogy lenne minden, csak a határon veszteglő kamionok miatt nem tudják úgy tölteni a polcokat és a raktárakat ahogy amúgy lehetne. Ezt megoldhatnák... nem csak a mi bőrünkre megy hanem a fuvarozókat is kikészíti a napokon át tartó araszolás. Ha más nem megy akkor az átengedő kapacitást kell növelni duplájára négyszeresére sokszorosára... Kórházaknak menő felszerelések is ott araszolnak! - Üzemanyag: az E10 3 hónapig eltartható. A korábbi E5 6 hónapig bírta. Gázolaj 6 hónap. Nem azonnal romlik meg de előbb utóbb vége lesz... Különleges helyzet miatt több mint 1 évet ált egy autónk, és hát hazudnék ha azt mondanám hogy nem ment, de az sem igaz hogy minden gond nélkül ment volna. Ebben még E5 volt.

 • baky0206
  baky0206 16 napja

  Nem tudom mennyire nézitek vissza a HUchannel hszeket. De úgy ámblokk az áram téma. Oké karantén, sokan vannak otthon, háztartási gépek stb stb stb. Igen ám, de egy egy gyár leáll ott azért elég sok energia felszabadul. Az ipar a legnagyobb fogyasztó..

 • Frankoferko
  Frankoferko 16 napja +9

  21:55 nem cseppfertőzéssel terjed!!!!!?????? Hát hogyan? Akkor miért mondják hogy állj a másik embertől 1 vagy 2 méterre??? Vagy miért kell szájmaszkot viselni??? Vajon Kínában ahol megállították a vírus terjedését, nem viselt szájmaszkot és szemüveget mindenki??? Plussz az orvosok full kezeslábast??? Pont hogy CSEPPFERTŐZÉSSEL TERJED!!! Minden kilégzésnél pára cseppecskék kerülnek a levegőbe, ezt mindenki láthatja amikor hidegben kifújja a levegőt. Szóval ha valaki elkapta a vírust de tünetmentes vagy még lappang benne és ennek az embernek a kilélegzett levegőjét beszívod vagy rádköhög ill. rádtüsszög akkor nagy valószínűséggel te is elkapod. Levegőben lebegve 3 órán keresztül is életképes maradhat, tárgyakon ennél sokkal tovább is. Jézus Úr Isten hogy lehet valaki ennyire BUTA és még reklámozza is. Nem éreztek felelőséget, hogy alapos utána nézés nélkül állítotok hülyeségeket? Szégyen!

  • Spiler Papa
   Spiler Papa 10 napja

   @Frankoferko Bárhogy elkaphatod.Ezen át fog esni mindenki és még sok hulla lesz.Azért kell lassítani a fertőzést,hogy eltudják látni a betegeket.Már akit el lehet.

  • Frankoferko
   Frankoferko 15 napja +1

   @LeslieFactor hogy ne legyek tudatlan rákerestem mi az a nyirokfertőzés és google barátom semmilyen találatot nem dobott szoval csak egy troll vagy. huchannel.info/video/2bSbpmjYgmu7lrY itt is elmondja 6: 15nél hogy cseppfertőzéssel terjed. Szóval te ne legyél paraszt hogy hülyeségeket írkálsz.

  • LeslieFactor
   LeslieFactor 15 napja

   Nem cseppfertőzéssel, hanem nyirokfertőzéssel terjed! Ha már tudatlan vagy legalább paraszt ne legyél... Vigyázz magadra!

 • 1899Green
  1899Green 16 napja

  Amúgy is eléggé egyoldalúak szoktak lenni ezek a HH-k és Pistit lehet hallgatni az idő 90%-ban, de így hogy mostanában Jani éjjelente nyomja a COD-ot, kb használhatatlan, alszik a műsorban és ez a maradék 10%-a leesett kb 1-2%-ra és még ebben is kb. "JaJa", "Igen", "Aha" meríti ki a "hozzászólásait". Ebből fakadóan a műsor kb Pisti egymaga beszél jellegű lett, ami már nem beszélgetés, hanem leginkább monológia kategória. Sokkal dobna a műsoron, ha Jani partner tudna lenni.

  • Gyorgy L
   Gyorgy L 14 napja +1

   Mindig is ennyi volt. Bologato Janos.
   Pisti meg ontja a sajat velemenyet, ugy hogy leszol masokat a sajat velemenyuk miatt. Van ami nem valtozik.
   Valahol az autos temanal untam mar meg annyira, hogy at is tekertem. Van amit erdemes megujitani, ha nem is akar valaki a Szamitastechnikatol eltekinteni, akkor ott a Logitech G MX518 Legendary. Tokeletes pelda, regi kaszni, uj tech, meg mindig tokeletes, es ha ez tetszik valakinek nem kell leugatni erte.
   Mi van ha az aki villany aksit akar rakni egy regi autoba ami neki tetszik ? Nem is ertem :DD idiota..

 • Ádám Jónizs
  Ádám Jónizs 16 napja

  Happy One And Half Hour

 • BaskheM95
  BaskheM95 16 napja +1

  Srácok, lányok, mindenki. A Reál élelmiszer boltból, ne vegyetek húsárut és előre készített szendvicset, 2 ismerősöm is dolgozik a reálba és sajnos nagyon kétesek ezek az áruk. A többi termékkel nincs gond.

 • Tokent555
  Tokent555 16 napja

  másfél órás HH, Thats my jaaaam

 • Hayako chan
  Hayako chan 16 napja

  Nagyon rendes tőletek és a többi youtubertől, hogy támogatjátok a rászorulókat. Ma a pékségnél is volt egy nő, akit most küldtek el a munkahelyéről és nem tudta, mi lesz vele. Sajnos a mai helyzetben, minden segítség számít. Én nem tudok, de ha tehetném, megtenném. :'(

 • András Papp
  András Papp 16 napja +8

  Pisti, egyre hiteltelenebb vagy ezzel a kibaszott alpári ordibálással.

  • Spiler Papa
   Spiler Papa 10 napja

   @Gyorgy L Ezt a ciklust hosszabbítsd meg egy picit.Mondjuk 1 évre a pozitív hozzászólást és 8ra a negatívat.

  • Gyorgy L
   Gyorgy L 14 napja +1

   @GabenDave Mert akad olyan topic, amit szivesen hallgatok / nezek jatek kozben. Ugyanakkor akad olyan is ami nem jon be, olyankor at szoktam tekerni bizonyos reszeket, de nem szoktam hozzaszolni, csak kb fel evente.

  • GabenDave
   GabenDave 14 napja +1

   @Gyorgy L a helyzet változatlan nézel valamit ami zavar időpazarlás! tényleg nem értem!
   De persze emellett megjegyezném az idő múlik az emberek és a piac változik!! egy szórakoztató tartalmat szolgáltató cég minden körülmények között egy-egy adott trend irányába megy!! legyen szó bármilyen Platformról!!Ha ez egy néző/fogyasztó számára esetlegesen negatív kimenetelű az csak egy statisztikai adat!
   Véleményt írni ezzel kapcsolatban lehet ezzel semmi baj! De elég nagy a youtube és a Twich kertje ahhoz hogy találj olyat ami tetszik így értelmetlen olyat nézni ami nem de király hogy ennyi időd van! Még így hogy munkába járásra korlátoztam az otthon elhagyást is nehezemre esne olyanra fordítani az időt ami nem tetszik!
   Vissza is tértünk az elejére! MIÉRT?Azt le számítva hogy megmondhasd utána a véleményed ami csak a jogod nem pedig a kötelességed!!
   Ja igen ezt most nekem is lehetne címezni! de én igazából még mindig csak a kérdésemre várom a választ! Miért? és ez még most sem fanboy kötekedés hanem kíváncsiság!
   !

  • Gyorgy L
   Gyorgy L 14 napja

   @GabenDave Azert mert regen ugy kezdtek el a dolgokat pl, hogy egy jatekot csak max fokozaton van ertelme jatszani, ez mara kozepes vagy alatt van.
   Tech cuccokat olyat vettek meg ami jo is volt, nem olyat mint amit a szponzor adott es mondott hogy hasznalnod kell.. lasd sennheiser hd 700 utan ez a fos ami rajtuk van a streamek alatt az acertol..
   En szemely szerint remenykedek benne, hogy valtoznak egyszer es ezert nezek vissza neha-neha. De valahogy mindig belefutok egy fanboy-ba akinek egybol ki kell allniuk mellettuk, Hidd el minket ugyis elrejtenek a csatornarol, ne zavarjon teged ez. Szerintem ha sima hozzaszolast irnek, nem valaszt, azt mar nem is latnad :D
   Az meg nehogy mar gond legyen neked, hogy vannak akik nem ertenek veled egyet.

  • GabenDave
   GabenDave 14 napja

   @Gyorgy L nem is értem mit néztek rajta időpazarlás

 • Ádám Polisor
  Ádám Polisor 16 napja +1

  Srácok! Élelmiszer üzlethez tartozó irodában dolgozom, rengeteg bejelentést panaszt kaptunk, hogy magas az ára, nyerészkedünk. Ez az állítás hamis!!! Sajnos mivel a beszállító árat emelt ezért kénytelenek vagyunk mi is, nem árulhatjuk pl a csmellfilét továbbra is 1299Ft-ért ha ennyiért hozza a beszállító nettóba, sajnos ez a helyzet! Ugyanez a helyzet rengeteg terméknél, nem csak a közértekben! Én személy szerint azt nem értem, hogy amikor egekbe emelték a benzin/gázolaj árait akkor mindenki sírt, hogy emelni kell a termékek árát mert a szállítás drágult...akkor most miért nem csökken arányosan? hiszen olcsóbb a szállítás!!! ?

  • GabenDave
   GabenDave 16 napja +1

   noha a benzin olcsóbb ennek arányában csökkent a fuvarért kapott pénz is a Kamionos cégek felé ezért nem változott a beszállítási ár

 • Dávid Szűcs
  Dávid Szűcs 16 napja

  át kell lőni ethanol/methanol-ra a járgányt és akkor nagyfater pálinkájával is elmegy

 • PinterMark001
  PinterMark001 16 napja

  Mondjuk, ha tényleg építhető lesz az elektromos autó, akkor lehet, hogy olyan lesz, mint ma egy PC építés. A PC se volt mindig ennyire sokféle és akár ennyire egyedi mint most.

 • Sipos Lili
  Sipos Lili 16 napja +10

  Én csak azt nem értem, ha valaki nem ért valamihez (ez most az informatika és hálózati ismeretek, vírusokkal kapcsolatos tudás) , hogy azok miért beszélnek a témáról 1 héten keresztül, órákon át és adnak szakmai tanácsot? Bőven elég lenne az is, hogy azt mondanák: "senki ne menjen ki de MI SEM ÉRTÜNK EHHEZ, nem tudjuk hogy terjed" például. És lezárni a témát, de miért kell 1 héten át OKOSKODNI? Attól virológus lesz valaki, hogy elolvas pár cikket a témával kapcsoltban? Vagy mert látta milyen sok a beteg, már a híradóban? Vagy mert játszott 10 játékkal, attól látja a hálózati forgalmat és szakember lesz?
  Egy utolsó kérdés: Ha üvöltve, rekedt hangon mondok valamit, az igazzá válik? Ha még bólogatnak is mellé?

  • Spiler Papa
   Spiler Papa 10 napja

   Mondta valaki,hogy be kell tartani azt,amit a srácok mondanak?Kényszeritenek?

  • J Rádai
   J Rádai 14 napja

   mit vársz egy olyan embertől akinek az origó ,meg a pesti srácok hiteles sajtó?

  • Tokent555
   Tokent555 15 napja

   Mivel ugye napi műsor a HH így nem nagyon tudnak más témára kitérni, mert minden is erről szól. És persze nem szabad készpénznek venni azt sem amit pisti mond, pontosan az történik amit mondtál, hogy olvas cikkeket, és ezekből kinyert információt beszéli/beszélik át. De egyébként a hálózati tudás hiánya részt kifejted? Érezhető mindenkinél hogy le van terhelve a net, főleg napközben.

  • GabenDave
   GabenDave 16 napja

   Ezt mondja a kormány ezt kell csinálni! Nem csak itt minden országban! nem érteni kell hozzá hanem betartani ennyi! Mondják is minél többször sőt Ordítsák! Csináld te is ezt! Bár sokan mindaddig amíg a családjukban nem fog történni megbetegedés ne adj isten halál úgysem fogják felfogni!

 • Addamned
  Addamned 16 napja

  A régi szép időkben azokat akik háborún / vészhelyzeteken nyerészkedtek felkötötték vagy meglincselték. Kívánok hasonló eljárást minden ma élő féregnek.

 • Dénes Farkas
  Dénes Farkas 16 napja

  Én nem mentem Doomot nézni, de ha haza érek munkából akkor már pörgetem is kifele :D

 • Blinddarmentzündung

  Nem a torrentet kell korlátozni, hanem a YT-on maximalizálni a minőséget és a felbontást 480p / 30 fps-ben! Nem kell mindent 1080 meg 4k-ban nézni 60 fps-el! (Netflix dettó!) Ez már önmagában 60%-al csökkentené a forgalmat. Nem hiszitek VR-osok? Kérdezzetek meg egy Telekom-nál dolgozó mérnököt! Elég jóban vagytok velük, tuti válaszolnak, adnak statisztikát erről.

  • Blinddarmentzündung
   Blinddarmentzündung 16 napja

   Úgy értem, felszólítani a YT-ot és társait, ők korlátozzák be ennyire, nem "kérni" meg könyörögni az embereknek, hogy ti állítsátok át, sokan csesznek rá! A libsi életmód meg viselkedés is segített a vírus terjedésnek. Az informatikai rendszer legalább ne haljon be.

 • Gábor Ander
  Gábor Ander 16 napja

  Szegény torrent mindig kapja az ívet:D Pedig esélyesebb, hogy a home office miatt megszaporodott felhőszolgáltatás használat, adatküldözgetés vagy éppen akár a Warzone megjelenése (100gb letöltéssel kezd ps4-n) strapálta le a hálózatot.

 • Benjamin Szabó
  Benjamin Szabó 16 napja

  baszki ha jönne az utcán egy elektromos trabant, vagy azt hinném hogy süket vagyok vagy azt hogy az egy szellem és azért nincs hangja

 • Géza Gyurkovics
  Géza Gyurkovics 16 napja

  A dízelt pont azért találták ki, hogy ha nincs benzin, akkor akár zsírral is elmenjen.

 • Zsolt Számel
  Zsolt Számel 16 napja

  Ki nem szarja le a netflixet 😛😉
  Net nem ingyenes senkinek sem, ezért elvárom hogy a torrent maxon menjen (és megy is) 😉

 • Géza Gyurkovics
  Géza Gyurkovics 16 napja +11

  A maszk a betegeknek van, az egészségesnek nem nyújt védelmet.

  • Gábor Bolicska
   Gábor Bolicska 14 napja +2

   @GabenDave orvos mégis aztmondja hogy mivel inkább apró cseppekhez ragadva terjed a vírus a levegőben, azt meg kiszűri a sima maszk is ezért mégiscsak hatékony valamilyen szinten az egészséges embernek is + nem piszkálod az arcodat annyit.

  • GabenDave
   GabenDave 14 napja +2

   @Tamás Gerő logikus lépés mivel sok ember nem törődik vele betegen sem ezért van az intézkedés! de attól még mindig nem nyújt védelmet! maximum attól hogy az arcodban matass a kezeddel amit amúgy szintén leszarnak sokan!

  • Géza Gyurkovics
   Géza Gyurkovics 15 napja +1

   @Tamás Gerő Feltehetőleg Szlovákiában lehet kapni, vagy adtak mindenkinek nem 50 szeres áron.

  • Tamás Gerő
   Tamás Gerő 15 napja +2

   Nálunk Szlovákiában a legtöbb helyre be sem engednek maszk és kesztyű nélkül pl Posta,üzletek,orvos,buszok stb...

 • Smakker
  Smakker 16 napja

  Pisti vagy Jani, ha olvassátok a komenteket, nálunk erdélybe, van egy élelmiszer üzletet és éttermet működtető cég(a név teljesen mindegy), ami most például a liszt a cukor, és egyéb jelenleg gyakran vásárolt termékek árát nagyjából a 4x eresére emelte, miután a lerakatokat felvásárolták, és se a hatóság se senki nem lép ez ellen, gondolom ismeretség is van a háttérbe, nem tudom.
  Ilyen időszakban is a haszont látni az emberekbe, elég undorítónak tartom.

 • Amy Vyollon
  Amy Vyollon 16 napja +24

  Vonat: *fékezés
  Pisti: FÜTYÜLSZ, BAZDMEG?!

 • Szilárd Éberl
  Szilárd Éberl 16 napja +11

  Pisti, ezzel a túlszínészkedéssel egyre alacsonyabb a műsor színvonala, nekünk az egód kevésbé fontos mint a műsor!

  • Game world
   Game world 2 napja

   @Szilárd Éberl A vitátokat olvasva jobban, mint a tiéd.

  • Szilárd Éberl
   Szilárd Éberl 9 napja

   @Spiler Papa A tiéd szerinted érdekel valakit?

  • Spiler Papa
   Spiler Papa 10 napja +1

   Hát én a nekünkből szólok,és arra jutottunk,hogy leszarjuk a véleményedet.

 • Ádám Túri
  Ádám Túri 16 napja +2

  Sziasztok!
  Van egy nagyon regi mondas ami mindig is igaz marad!!!
  Amikor beszennyezzuk az osszes vizet, megmergezzuk az utolso elolenyt, kivagjuk az utolso fat, rajovunk, hogy A PENZ NEM EHETO!!!!!
  HATALMAS IGAZSAGOT mondtatok, foleg Jani, amikor a Hiltonban nem engedelyezik a maszk hasznalatat!
  Emberek fogjak mar fel a virus nem valogat csoro es gazdag ember kozott!

  • Ádám Túri
   Ádám Túri 16 napja

   @Sebastian Valo Ez esetben, nem leszek humanus!
   Aki hulye haljon meg...
   Peace

  • Sebastian Valo
   Sebastian Valo 16 napja +1

   Ezzel tisztába wannak, csak telibe szarják👏

 • Negan
  Negan 16 napja +11

  Látom Janinak még nem sikerült személyíséget és önálló véleményt "kifejlesztenie" :D. Pityu ellopja a teret :D.

  • Bence Boruzs
   Bence Boruzs 13 napja

   Hát igen, komolyan, így van, igen, igen, aha, ennyi, igen, de tényleg, hát ja.

  • Gyorgy L
   Gyorgy L 14 napja

   @Negan Detto. o/

  • GabenDave
   GabenDave 16 napja

   erre számitottam gg

  • Negan
   Negan 16 napja +7

   @GabenDave Én azért nézek ide vissza néha, hogy megtudjam Janinak lett e már önálló véleménye. És mindig konstatálom, hogy még most sincs. És valszeg nem is lesz. A TheVr egy személyből áll: Pistiből. Aki a korai Pewdiepie egy kiheréltebb itthoni változata. Ordibál, káromkodik, stb. Pewdiepie csinálta ezt anno. Ezzel futott be. Ez jellemzi Pityu munkásságát. Aztán ott van Jani. Jani a tipic jófiú. Mindenben egyetért, okosan bólogat. Plusz rá lehet sózni a sztori orientált játékokat (Walking Dead, Firewatch stb) amik egy kis odafigyelést is igényelnének. Ez ugye nyilván Pistinek nem menne. De még sajna Janinak is bénán megy hisz a történetek felszínét sikerül csak kapargatnia. De elég ez az átlag nézőnek. Nekem sincs vele nagyon bajom. Kikapcsolja az agyam. Szórakoztat meg minden. De azért néha eldurran egy két anyázás Pistitől. Nem egyszer a nézőik felé akik valamit elcsesztek. Ezek a kommentek azért vannak, hogy a 2 úriember 2 lábbal a földön maradjon. Hogy tudják, vannak akik képesek a dolgok mögé látni :D.

  • Blinddarmentzündung
   Blinddarmentzündung 16 napja +1

   @GabenDave igen, igazad van (most bólogatok) ahham, jaja így van (kezdek elszédülni),azért nem könnyű szédülés nélkül bólogatni xd

 • Che MeGusta
  Che MeGusta 16 napja +5

  12:15 ez kene legyen a kamionok uj hivatalos tolato hangja

 • Ferenc Lengyel
  Ferenc Lengyel 16 napja

  Diablo közben késik az akció. Itt is szarakszik a net.

 • Dr. Dubai
  Dr. Dubai 16 napja

  Az a baj, hogy a mostani generáció internet nélkül el sem tudja már képzelni az életüket. Mindenki a telóját nyomkodja és a neten lóg. Nem csodálom hogy le vannak terhelve a szerverek.

  • Che MeGusta
   Che MeGusta 16 napja

   @Negan mivel minden bizb@sz okos lett meg a hálózatra van kötve.
   Én 720p-ben meg akar 480ban is tudok filmet/youtubeot/streamet nézni. A sok majomnak meg a 4kra áll fel. Akinek nem 4ks a tvje az egy senki.

  • Negan
   Negan 16 napja

   @Che MeGusta Én lennék az utolsó aki megmondja, hogy más mit csináljon hisz én sem szeretem ha mások megmondják, hogy mit csináljak. De igen. Olvasson. Ne feltétlen Jókait. Annyi neves író van korunkban, hogy az valami hihetetlen. Stephen King, Dimitry Glukhovsky, John Green, James Luceno, George R. R. Martin, Joe Nesbø stb. Ezektől az emberektől ha csak 1-1 könyvet olvasna el mindenki az már hatalmas fejlődés lenne. Ezek az emberek olyan könyveket, történeteket és karaktereket írtak amik simán meg tudják változtatni az emberek szemléletét a világhoz, társadalomhoz, életmódhoz stb. És nem akarok felvágós lenni, de én nem csak olvasok. Mellette íjászok, gördeszkázok, kosarazok. Pedig mindegyikben béna voltam. Rettenetesen. Viszont idővel el kezd érteni hozzá az ember olyan szinten, hogy merje csinálni. És nem kell itt verseny szintig elmenni. Elég csak hobbi szinten űzni. Igenis meg lehet találni a módját, hogy ne csak a nettel szórakoztassuk magunkat. Viszont tény és való, hogy már elég nehéz lenne internet nélkül élni. Annyira beivódott a mindennapjainkba, annyira a részünké vált és annyira fontos a társadalomnak, médiának, gazdaságnak, hogy a konkrét "kikapcsolásával" teljesen felborulna az életünk.

  • montezuma
   montezuma 16 napja

   @Che MeGusta Az a gond, hogy ez az otthoni bezárás előtt is így volt.

  • Che MeGusta
   Che MeGusta 16 napja +1

   @Dr. Dubai Vagasd le az aramot hisz az se kell az embernek hogy eljen. Meg boritsd ki a sz@rt az utcara. Leterheled a halozatot.

  • Dr. Dubai
   Dr. Dubai 16 napja

   @Che MeGusta Fel kell találni magát az embernek. Nem csak internet létezik a világon.

 • Tóth András Zoltán

  Én most 480p-ben nézlek titeket PC-n, háttérbeszélgetésnek ugyanolyan élvezhető mint FullHD-ban. ;)

 • Máté G.
  Máté G. 16 napja

  Köszönöm srácok! Jó kedvem lett

 • Valentin Vas
  Valentin Vas 16 napja

  Tudom eléggé OFF de múltkori Happy Hourben volt szó a barmokról akik szerint az 5G káros... Nos egyre több HUchannel csatornát látok arról beszélni, hogy a Covid 19 is az 5G elterjedése miatt van :D. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. A legsszomorúbb, hogy ezeknek több 10000 feliratkozója van és megannyi komment is nagyban egyetért.
  Eljutunk arra a pontra amikor az ilyen laposföld/chemtrail hívő idióták már közvetlen veszélyforássá alakulhatnak.

  • rcs2003
   rcs2003 16 napja

   @Benjamin Szabó jaja! Pontosan! A gyíkemberek csonálják

  • Benjamin Szabó
   Benjamin Szabó 16 napja

   de hát az 5g jelekkel aktiválják a vírust a szervezetben, azzal fog egy időben mutálódni a vírus világszerte ha megvan a megfelelő hordozó szám

 • koronavírus
  koronavírus 16 napja +7

  Torrentet nem kéne b.szogatni, mer a fit.mátokat a fejetekre húzom!

 • lacika junior
  lacika junior 16 napja +2

  Ez nagyon jó lett skacok gg 👍😉😊😊

 • David Pothe
  David Pothe 16 napja

  Ilyen gyorsan írok akkor válaszoltok?