MűhelyPRN 54.: Audi A8 3 millióért, hibák 4 millióért

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2020.márc.25.
 • Elég mély a zsebed? Biztosan? Akkor akár neked is lehet tizennégy éves Audi A8 4,2 TDI-d közel 400 ezer kilométerrel és rengeteg kisebb-nagyobb hibával. A MűhelyPRN legújabb epizódjából kiderül, miért ilyen olcsók manapság a második generációs A8-ak.
 • Autók és más járművek

Megjegyzés • 100

 • Totalcar.hu
  Totalcar.hu  2 hónapja +19

  A Totálkár kártörténeti ellenőrzőrendszerrel az utóbbi húsz év magyarországi biztosítóktól, kárszakértőktől és javítműhelyektől származó javítási kalkulációs adataiból kereshetsz. A rendszer használata ingyenes, ha az alvázszám megadásával nem talál semmit az autóról, ha viszont igen, autónként 3990 forintba kerül a lekérdezés. Kattints ide és már írhatod is az ellenőrzésre szánt autó alvázszámát: bit.ly/totalkar_yt

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   @Henrik Gara "egy 2018 februárban kifizetett 1.7 M Ft-os kár nem látszik a rendszerben egy 4 éve itthon futó autónál" Bizonyára nem 100%-os a dolog, tehát nem azt jelenti, hogy ha nincs róla adat, akkor nem sérült.
   Értem, hogy a te példádban nem erről van szó, de lehet akár házi kókány is, amit a szomszéd Józsi bácsi gányolt meg zsebbe fizetve, annak se lesz hivatalos nyoma sehol.
   De arra jó lehet hogy ha megnézed és kijön valami, akkor már tudod, hogy sérült volt.

  • Henrik Gara
   Henrik Gara Hónapja +1

   @Sam HUchannel Ezért is mondom, hogy amíg ez a rendszer így működik, nem hogy pénzt nem lenne szabad kérni érte, de még reklámozni se kellene ennyiszer. És ennek ellenére futtatják mindenhol.

  • Sam Youtube
   Sam Youtube Hónapja +2

   Nekem meg azt írta van kártörténet pedig nincs. 0 km-es autó szalonból, csak az enyém volt, sosem volt rá kár számolva, a biztosító is ugyan az mióta meg van. Jelzett időpontban szerviz környékén se járt még olajcserére sem.

  • Henrik Gara
   Henrik Gara Hónapja +1

   @Bé vra Oké szamár, akkor szenvedj, a többiek meg hadd nevessenek egy jót a kommentjeiden. :-)))))))))

  • Bé vra
   Bé vra Hónapja +1

   Henrik Gara Nagyobb a baj a toronyban mint gondoltam :))) de legyen neked igazad! Tudod okos enged, szamár szenved.

 • Dániel Szakács

  "Nagyon rosszak pl a 3 literes TDI-k" nagyon képben van a srác, a legjobb motort fikázza le a legroszabban ülve... :DDDDD

 • Bolsi Baszo
  Bolsi Baszo 3 napja +1

  Gyerekkori álmom volt megdugni Palvin Barbit...amikor 50 éves volt sikerült is.
  mission accomplished

 • Dr. Barry BassBox

  Minden kimondott "olajpára" után, igyunk meg egy felest.

 • z ne
  z ne 8 napja +1

  Lassan megvan az anyag a "Magyarország madarai" című könyv második kötetéhez.

 • István Túri
  István Túri 9 napja +1

  Egy biztos,ezekből a fostalicskákból sosem lesz veteránautó.Nincs semmilyen minőség semelyik alkatrészen.Ezek tiz év után olvasztás,ez a sorsuk.

 • Zoltan Katona
  Zoltan Katona 10 napja

  Lehúzók!!!!!!Mit akartok???Zsir uj kocsit?Használtautó vazze....nekem egy Volvo 2.4 benzin van 600.000-el es ha megfő megy a bontóba...aztan jon a kovetkezo volvo 2.4 aztan a kovetkezo es igy tovabb.biztos h ezeknek egy vasat se loknék a zsbukbe.4 millarol beszelnek meg 900.000 ft-os alkatrész...hagyjad má!!!!!46% kedvezményetek van mindenbol olajbol 30%Szoval a 900000 ftos alkatreszt beszerzitek 450 ert es még a munkadíj!!!!de hulye a magyar!!!!soha nem vinném ezekhez az okostojasokhoz a kocsimat!!!!lehúzók!!!!!a 4milliobol kettő megy a zsebbe!!!kik vagytok ti???!!!!szégyen

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   "a 4milliobol kettő megy a zsebbe" Ilyen egy prémium autó.

   "a 900000 ftos alkatreszt beszerzitek 450 ert es még a munkadíj" Nem kötelező oda menni. Aki drágállja, az kereseen olcsóbb szervizt, vagy szerezze be saját maga és cserélje ki saját maga.

   Meg a műsor is ilyen, ez egy show: szörnyűlködjön a sok hülye, hogy milyen sz.rt vett és mennyire sokba kerül a javítás. Ami árakat itt bemondanak, kis műhelyben el lehet osztani 2-vel, esetleg 3-mal. (Főképp, számla és garancia nélkül, csak ugye akkor bármit sz.rul csináltak meg, a te zsebednek kell állnia.)

 • Pákozdi Attila
  Pákozdi Attila 15 napja

  Több ember el van ájulva a négykarikás, a kék-fehér és a három ágú csillagos logos német autóktól... mer' az milyen menő már, ha olyanba ülhet.... de nem értem... ha tudom, hogy egy rakás, rozsdás vas az egész akkor minek veszem meg...
  Igen értem én, hogy gyerekkori álma volt... és hát az milyen jó amikor beteljesül... nekem is sok álmom valóra vált már... sőt volt olyan is amiről nem is álmodtam és egyszer csak az ölembe hullt... de volt olyan is amiről le kellett mondanom....
  Ha már autó... saját tapasztalatból mondom, hogy akárhogy ekézik a Suzukit... a világ egyik legmegbízhatóbb autója... egy igazi igás ló... tankolni kell bele... ami tönkremegy cserélni... és megy... nem esik szét havonta... nem csillagászati a fenntartása... Most 16 éves az autónk és max 400 ezret kellett ezalatt az idő alatt szervizre költenem... ez a nem mindegy.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 5 napja

   @Burkus Kiraly "Minden más esetben pénztemető..." Minden autóval így van. Csak az a kérdés, hogy mennyit buksz rajta. Értelemszerűen egy drága autón többet.
   Max. az OT-s kategóriában vagy valami nagyon ritka autónál fordul elő, hogy mondjuk 5 év múlva többért tudod eladni, mint amennyiért vetted és amennyit költöttél rá és/vagy dolgoztál rajta időközben.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   "Most 16 éves az autónk és max 400 ezret kellett ezalatt az idő alatt szervizre költenem" Mondjuk ez inkább a km-től függ. De egyébként igaz, nincs sok gond velük (mondjuk a legtöbb autóval nincs gond, ha karban van tartva), és amikor van is, kabátgombokból lehet javítani. Meg karbantartani.

 • andor eperjesi
  andor eperjesi 17 napja

  Ezt is csak használják...javítani nem,max kókányolni,de ez itt most sokban lesz :) add el a francba ha nem akarod magad anyagi csődbe vinni,ez egy mutatós szarkupac.

 • Ádám Tamasics
  Ádám Tamasics 19 napja

  Azért azt ne felejtsük el, hogy ez a végösszeg teljes árú alkatrészekkel értendő, gondolom viszonylag magas órabérrel kombinálva. A legtöbb szerelő (legalábbis itt vidéken) nem teljes áron adja az alakatreszt az ügyfeleknek ( nyilván nem full kedvezményes áron), így azert jocskán valtozik majd az összeg. Ha meg esetleges néhány dolgot maga csinál meg, esetleg féláron tud szerezni alkatrészt, akkor pláne.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   "Ha meg esetleges néhány dolgot maga csinál meg, esetleg féláron tud szerezni alkatrészt, akkor pláne." Ja, akkor máris nem 4 milliót kell költeni a 2 milliót se érő autóra, csak 2-t, vagy 2.5-öt.
   A probléma oka az, hogy ezek sok év alatt összegyűlt dolgok. Az előző tulajok nem javítatták ki, nem költöttek rá, azt mind az új tulajnak kell. Ha rendbe akarja hozni. De lehet nem is akarja, látod, a légrukóat se állítatta be. A kompresszort kicseréltette, mert már nagyon muszáj lehetett, a rugókat meg úgy hagyták.

 • Levente Lamos
  Levente Lamos 19 napja +2

  Tesó legyen mindig nálad 1-2 milla ha ne talán elromlik a luxi audiba valami.... 👌😁

 • Dániel Varga
  Dániel Varga 20 napja

  Autó vásárlás előtt állunk. Szerintetek egy 2011-es A5 3.2 szívó benzines mennyire megbízható? Van esetleg amire jobban oda kell figyelni? Előre köszönöm.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 5 napja

   @Burkus Kiraly "Mi a fasznak veszel 9 éves A5-t? :D" Biztos neki is egyerekkori álma :-D
   Én se értem, miért jó egy olyan autót venni, amire jó esetben csak az árának kis/közepes részét kell majd rákölteni a következő 10 évben, rossz esetben meg ki tudja. Mint ugyanannyi pénzből egy olyat, amire kopóalkatrészeken kívül semmit. De nem vagyunk egyformák.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   "Szerintetek egy ... mennyire megbízható?" A pont helyére bármilyen autót írhatnál. Legfőképp attól függ, hogy az eddig tulajodnosok mennyire tartották karban. A világ legmegbízhatóbb autójára is rákölthetsz egy talicska pénzt, ha leélték, legyilkolták, lerúgták, és nem költöttek rá.

   9 év alatt ki tudja, mennyire volt hozzá jó a gazdája. Látatlanban nem lehet megmondani, hogy megbízható-e egy autó.

 • bmw520ds
  bmw520ds 21 napja

  Erőteljesen cáfolni tudom a legtöbb véleményt ami a fenntarthatóságot illeti a filmben!
  Nekem a sokat szidott és kritizált Bangle LCI lett a vágyam! Rettegtem tőle, mert az idióta vélemények amiket hallottam, olvastam negatív irányba tolták az érzéseimet egy ilyen autó felé!
  A végén már azt hittem, ezek annyira szarok hogy éjszakánként akkutöltőn pihiznek, mert a rengeteg megbízhatatlan elektronika lemeríti az elemet...
  Persze hogy 45d volt az álmom! De azért a józan ész segített, mire is kell? Hogyan akarom használni? Mennyit tudok rá költeni? Mennyit akarok rá költeni? Mivel már nem akarok gyorsulgatni, G erőkkel kanyarokat bevenni, azt gondoltam jó a nagy autó, inkább a nyugalom és a kényelem fontos!
  A 30d az ideális! Benzines szóba sem jöhet, mert ez minden napi igásló, nem találkozókra járós sokadik alig használt darab lesz.
  45d Turbó hiba általában az elektronika meghibásodása miatt jön, amit nem lehet javítani, ezért ott is 450000Ft/db. Nincs, vagyis, akkor még nem volt utángyártott, csak gyári. Két légtömegmérő, 8db porlasztó, stb.stb.stb. Elengedtem, valóban nem az én kategóriám, ráadásul a plusz nyomatékot csak ritkán tudnám kiszedni, mert borzasztó minőségű utakon használom!
  Az alapvető gyári ostoba hibákra mentem rá! Vezérlés, főtengely csapágyazás, ezek a legfontosabbak! Kimondottan sok kilométeres kocsit kutattam, amin kijött már minden ilyen baromság! Az a lényeg hogy időben cseréljék, akkor nem szopat le!
  Számlákkal igazolta az agyontetovált eladó, pár apróság nem működött, fojtószelep, nagy kaland, kiszedtem, leütöttem a fedelet róla, megláttam hogy egy olvadás van egy átvezetőn, megforrasztottam, visszaraktam a fedelet, kitöröltem a hibakódot és már működ is! Csomagtér nyitás...Csak kézzel nyílik, mert az összes ilyen autónyitó rendszernél a munkahenger elfossa magát a nagy külső hő terhelés miatt, amit a karosszéria átvesz és befelé szépen át is ad szerencsétlen karmantyúnak és a szép piros olaj ráfolyik a Logic7 és a Navi olvasóra. Na puff neki! Legyártatni nem lehet, vagyis, kb. pont annyiért faragnak egyet mint amiért az újat megveszem. Futómű, gumik. 19" méret. Neten vettem Pirreliket, csak türelmesnek kellett lenni! Vadi újak, erre azért vétek használtat tenni. Stabi karok, összekötők. Elvittem ahhoz a szerelőhöz akiben bízom, megnézettem mindent, ami rossz, írja fel! Megrendeltem, naná hogy nem teljes áron és aknára állva, szépen, saját magam kicseréltem két óra alatt, úgy, hogy sosem csináltam még olyat...Automata váltóhoz megvettem a gyári felújított nyomaték konvertert a ZF hazai egyik képviseletétől, hozzá a szűrőt, olajat és a Mechatronic feletti gumikat, amiket ha lesz idő, kedv, erő, akkor saját magunk kicserélünk.
  Szerintem, ha elkerüli az ember az ostobákat, a lenyúlós majmokat, akkor lehet élni ilyen szarokkal is boldogan!
  A legjobb kocsi a céges! Nem a kis vagy a nagy köbcentis...
  Porlasztó mindegyikben egyszer csere érett lesz, mindegy mi a neve, Ford, Peugeot, vagy akár Suzuki. Kb. ugyan annyiért újítják fel, persze függ az évjárat, meg hogy Piezzo-s vagy nem...
  Én sokkal inkább rühelem a bodzásokat, mikor bármelyik prémium márkába beletespednek, basznak olajakat cserélni, kilyukad, leszakad a kipufogó, nem tudják hány kilósak és azt hiszik tőlük süt a Nap!
  Ez az ember szereti amit vett, mint mondta, meg is fogja csinálni a dolgokat rajt, nem számít hogy mibe kerül, mert ez volt az álma!
  Ja a csávó aki írta hogy rettegve mész vele bárhova hogy mi romlik el: Ez a sok ostoba, hozzá nem értő embertől származó bélyeg, én is így álltam hozzá, de két év és 400000km benne lévő valós futástáv tükrében, bárhova el merek vele indulni.
  Nem várt dolgok pedig jöhetnek bármin ami nem új! Főtengely ékszíjtárcsa gumi szakadás, vízpumpa ház repedés, termosztát repedés, üzemanyag szivattyú miatti mozgásképtelenség, vagy nagyjából bármi, de ez mind cserélendő dolog, sokkal inkább erre költök mint egy havi cigaretta készletre, vagy alkoholra.
  Én is tudom, Skoda Octavia, szuper jó autó! Az egy minden tekintetben optimális döntés!
  De én egyszerűen nem akarok olyannal autózni, mert azt a kevés időt amit nem a munkahelyemen robotolok, az álmaim kis világában, hátradőlve, kényelemben, nagyobb térben akarom eltölteni!
  A legszebb nőnek is van hibája! Ha elviselhetetlen, hiába akarsz vele élni, megkeseríti a mindennapjaid! Ráadásul, ami egyik nap még jó neki, következő napra virradóan felháborítja!
  Ha van egy ilyen autód, bedobálod a ruháid és a szekrényt is és magad mögött hagyod!!! :-)

 • Szilveszter Jámbor

  11literes fogyasztasnal mi a szar ertelme van egy TDI-nek?🤷

 • W. M.
  W. M. 27 napja

  Akkor is gyönyörű ez az autó 💕

 • László
  László 27 napja

  Én azt javasolnám a tulajnak, hogy ne adja fel, ne hallgasson a negatív kommentekre. Itt a megvalósult álom, nem szabad az első akadálynál meghátrálni, amúgy is innen szép nyerni... Ha elég kitartó, pár évtized múlva megkoronázhatja az autóját egy OT- s rendszámmal. Akkor majd nézhet mindenki. :)

 • Mr. White
  Mr. White Hónapja

  csicska kivenehdt kuverosok szoktak ilyent venni meg a suttyo romak aztan a kuton tankollnak bele 2000 er...igaz most olcsobb az uzemanyag mehet bele 3000 er :D

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   "a kuton tankollnak bele 2000 er...igaz most olcsobb az uzemanyag mehet bele 3000 er" Ööö. Nem inkább 2000-ért mehet bele több?

 • Axeloon
  Axeloon Hónapja +1

  A portára sem engednék be egy ilyen szart. Ugyanezt mondtam volna a videó megtekintése előtt is. A luxusautó milliomosoknak való, újonnan, hogy aztán maximum 5-6 év múlva továbbadják valami szerencsétlennek. Ez a “nincs pénzem de kell a luxus életérzés”, csak egy szánalommal vegyes mosolyt csal a szám sarkára. Azért dolgozni, hajtani, hogy fenntartsak egy ilyen pénznyelő szarkupacot, szerintem totál hülyeség. Persze tőlem mindenki úgy hülye ahogy lenni akar, amíg másnak nem árt vele, szóval hajrá! Éljenek az anyagi javak és a fogyasztói társadalom!

 • Neo Csatornája
  Neo Csatornája Hónapja

  Hát ez az autó akkora szopacs hogy még kovinak is fel keltette a figyelmét.
  Ilyen szopást még ő sem tud rendezni :D

 • Attila Szabó
  Attila Szabó Hónapja

  Mennyinél szabályozz a motor ?(csak kìvàncsiságbòl)

 • AMStorm
  AMStorm Hónapja

  de akkoris nem 1000 KOBCENTIS SKODÁVAL JÁR :D :D

 • Wik
  Wik Hónapja

  Én drukkolok a tulajnak. A bekattanást nem lehet sem megmagyarázni sem racionális érvekkel elnyomni, ha megteheti hát engedjen neki teret. Virágozzon minden virág. Látszik, hogy nem egy telepi hülyegyerek aki felhívta a providentet, hogy aztán az utolsó pénzén a lelkét is eladva verethessen káposztásmegyeren. Miért kéne mindenkinek golfot venni mert biztos az a tuti, meg ha jó autó kell akkor vegyél corollát, ennyi pénzért ezt kéne azt kéne... én is megvenném a saját álmom, ha meglesz tudom belemegy a világ összes pénze, az összes benzinje és én leszek a hülye aki a pénzét nem 1,9tdi golfra költötte a maradékot meg szürke ruhákra. De leszarom.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   @Wik "olyan nincs - főleg autotémában- , hogy az okos más hibájából tanul." Dehogynem. Ha látod, hogy ki mivel sz.pott, azt elkerülheted.

   Aztán lehet igazad van, mert eleve nem voltam ilyen kivagyi, hogy nekem régi luxusautó kell, hogy mutathassan, hogy azzal járok. Lehet akinek ilyen hajlamai vannak, az meg nem lesz okosabb a más hülyeségétől.

  • Wik
   Wik 10 napja

   @Gábor Lukácsik olyan nincs - főleg autotémában- , hogy az okos más hibájából tanul. Max nem vesz az ember petárdát a szájába, vagy dug a seggébe, ha már látott olyat.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   @Wik "Az okos a saját hibájából tanul, a hülye abból sem" Lehet így is mondani. De inkább: az okos a más hibájából tanul, a hülye a sajátjából sem.

   "van e értelme hobbyautóba pénzt pumpálni" Nem ez a lényeg. Nekem is van hobbim, meg másnak is, és az is pénzbe kerül. Hanem bepalizták, vett egy lerúgott vackot. Az elején azzal kezdi, hogy nem tud hibájáról, egy évig kereste, mire talált egy ilyen jó állapotút, mert sok a leharcolt autó. Ehhez képest, ha elosztjuk az itt mondott számlát, akkor is egy hétjegyű összeg jön ki.

  • Wik
   Wik Hónapja

   @Gábor Lukácsik valamennyire egyetértek.
   A golf alatt az abszolút racionalitást értettem, írhattam volna Skoda rapidot vagy Dacia lodgyt is... Napi használatra picit átgondolva valóban nem egy egyértelmű pénznyelőt választanék álom ide vagy oda. A srác nekem nem is annyira hanyagnak mint inkább abszolút hozzá nem értőnek tűnik, valszeg nem látja az összefüggést milyen javitandó tétel milyen egyebeket von maga után. Egyébként bármikor felmerül az emberben hogy van e értelme hobbyautóba pénzt pumpálni a válasz egyértelműen nem. Soha nincs vége a pénzégetésnek és sokkal kevesebb az élményautásra fordítható idő mint amennyit alatta kell feküdni, a motortérbe hajolni, vagy a neten böngészni, várni, okoskodni, benne ülve meg zajokat figyelgetni stb...
   Ez ilyen. Az okos a saját hibájából tanul, a hülye abból sem :)

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   "Miért kéne mindenkinek golfot venni" Nem kell mindenkinek golfot venni.
   "én is megvenném a saját álmom, ha meglesz tudom belemegy a világ összes pénze" Ha van rá lé, akkor nyugodtan. Tőlem akár köteg 100 euróssal gyújthatsz cigarettára, ha az okoz örömet. Itt se azért nézik hülyének, mert az álmát megvette racionális érvek mentén indokolatlanul sok pénzt költve rá. Főképp, ha van miből. Hanem mert nem várta meg, amíg lesz rá pénz és vehet egy normálisabb álmot, hanem vett egy lerúgott régi autót, amire locsolni kell a pénzt (még ha itt a műsorban bemondott árak durván túlzóak is).

   Igazából költeni se akar rá, látod, mittudomén, egy szilentet nem cseréltetett ki 6 vagy 8 vagy mennyi hónap alatt, csak a nagyon muszáj dolgokat. Légrugók kompresszorát kicseréltette, amikor már nagyon kellett, de be nem kalibráltatta. Nem arról van szó, hogy van egy álmom és minden pénzt megér, hanem van egy álmom, és van rá egy eleve nagyon kevés keret. Akkor meg érdemes inkább vagy tovább gyűjteni, vagy meggondolni, hogy valóban akarom-e én ezt, valóban akkora örömet fog okozni, hogy megéri ennyi pénzt belelocsolni, amennyibe a fenntartás, javítás kerülhet.

   Aztán persze lehet az jön ki a gondolkodás végén, hogy igen, nekem ez kell mindenáron. De legtöbbször az ember, csak azt hiszi, hogy akarja.

 • Mrangeles100
  Mrangeles100 Hónapja

  A luxustól ez messze van.

 • Gergely Virág
  Gergely Virág Hónapja

  Ahány karika van az autón emblèmakènt annyi 0 van az árba èpítve

 • István Rácz
  István Rácz Hónapja

  Mindegy ...csak a ködfényzáró működjön 😄

 • Watch This Idiot
  Watch This Idiot Hónapja +1

  akinek majomra van pénze annak legyen banánra is

 • Seishin HUN
  Seishin HUN Hónapja

  összegezzük, vett egy 3milláét egy hulladékot ami ebben az állapotában 1,6-1,9milláért alkatrésznek jó, "hozzámerek nyúlni" vagyis spúr vagy szerelőhöz vinni és emiatt inkább otthon "mókolod" a turbók véreznek az olaj minden létező ponton szivárog a lengőkar nem rögzített(közbiztonsági szabályzat szerint ez bukta), a szűrők kilettek a helyükről flexelve és megvan oldva a részecske szűrős probléma, elektronikailag szétvan esve a kocsi mikrozárlatokból lesz majd szép tűz....a kormányszervó szar emiatt egy kanyarba majd szépen megáll és letarol valakit szemből....gratulálok fiam, ügyes vagy....lehet ha hazait kerestél volna és nem németből hozatod jobban jársz...

 • István Kunkli
  István Kunkli Hónapja +1

  3 millióért egy fostalicska......

 • István Kunkli
  István Kunkli Hónapja +2

  11 liter fogyasztás gázolajból?????? Beszarás.... Szerinted az rendben van???? 1.6 szivobenzin 7-8 liter max....

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   "Szerinted az rendben van???? 1.6 szivobenzin 7-8 liter max...." Nem attól függ, hanem az autó tömegétől is (meg a vezetési stílustól is), azért ez egy 1800 kg-s autó. Dupla annyi energiába kerül bárhova elvinni, mint egy 900 kg-os autót. Jó, a légellenellás nem dupla, sík úton azért nem fogyaszt kétszer annyit, de ha van egy emelkedő, már ott van a fogyasztás.

 • J. Tibor Nagy
  J. Tibor Nagy Hónapja

  Ha már luxusra vágyott, miért nem vett Lexust?..Több maradt volna a zsebében

 • G. K.
  G. K. Hónapja

  11 liter városban. Mondom mi? TDI, két turboval városba? Az finom lesz.

 • Viktor Vörös
  Viktor Vörös Hónapja

  Ha valakinek nincs annyi esze, hogy az átvizsgálás előtt óvatosan fogalmazzon, az megérdemli, ha szívják a vérét a kommentekben... Bármilyen fullos és tutira jó állapotú autóval mennék, akkor sem arcoskodnék előre, mert az nagy pofára esést eredményezhet... Lásd fent :D

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   "Bármilyen fullos és tutira jó állapotú autóval mennék, akkor sem arcoskodnék előre, mert az nagy pofára esést eredményezhet" Ja. Én azt mondtam volna, hogy a világ legszarabb autója, ezen minden cserélni és javítani kell. A végén úgy jövök ki, hogy hát, mit akar ez ennyi idős autóval, alig van pár baja :-D

 • neozeo25
  neozeo25 Hónapja

  Hová lett a régi főnök?

 • Bolygóhollandi
  Bolygóhollandi Hónapja

  "Jó kocsi is lenne, ha nem lenne szar." Ezen besírtam... :D :D :D

 • Pepper Waldo
  Pepper Waldo Hónapja

  "Egy ilyen A8-at el kell bontani" Neeeem...inkább fel kell gyújtani... akkor kevesebből megúszod...
  7 millióból már egész jó autót lehet venni...de ha az utak császára akar lenni a dolgozó, (gyermekkori álom stb.) azt ám meg kell fizetni😉

 • Balázs Antoni
  Balázs Antoni Hónapja

  14 éves diesel A8.Pfffffffff

 • Zsuzsa Kovacsics
  Zsuzsa Kovacsics Hónapja

  Mit rimánkodtok. Ami hiba van rajta azzal elmegy bőven még sokat . Ennyi :-) Egyszer élünk.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   "Ami hiba van rajta azzal elmegy bőven még sokat." Ja, az eddigi tulajok is így voltak vele. Annak lesz gáz, akinél majd nem megy tovább, ezért kell gyorsan továbbadni egy másik baleknak.

 • Sandor Dobsa
  Sandor Dobsa Hónapja

  Van egy kis baj csóri tolhatja bele a cipit.

 • Ádám Toma
  Ádám Toma Hónapja +1

  Hát a tulaj helyében kitakartattam volna az arcom... Ezzel a kocsival....

 • Revan Darth
  Revan Darth Hónapja +1

  Az álmokat pedig meg kell valósítani! Sok problémát egy kis utánajárással töredékéből ki lehet javítani. Hajrá!

 • Krisztian Keresztes

  Szegény tulaj ,jól ráfaragott a nagy álommal :( ezek után el sem tudja adni. Rákölteni is marhaság :( teljesen gazdaságtalanná vált az egész :( NEm járta körbe az auó rákfenéit.Gondolom senkit nem kérdezett körbe miért ne vegye ezt ,hiába az álma :(

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   "Gondolom senkit nem kérdezett körbe miért ne vegye ezt ,hiába az álma " Ehhez képest úgy kezdődött a videó, hogy egy évig kereste, mire ezt megatlálta, mert sok a lerúgott A8-as.

 • THE AGROPANDA
  THE AGROPANDA Hónapja

  Azért nem kell mindent készpénznek venni a számok terén. Adott helyen nekem is adtak már 1,2 millás ajánlatot egy kb. 400-as javításra, amit nem én csináltam meg, hanem egy másik szerviz. :)

 • Ferenc Szénási
  Ferenc Szénási Hónapja

  Új ez még mindig😀

 • Mr Contrapunct
  Mr Contrapunct Hónapja

  Nagyon értékes infok. Gyönyörű autó és a megszállottak meg is veszik, nem csodálom.
  Nekem most már elektromos autóm van ott ezek a költségek többsége nem létezik (pl. ikerturbó felújítás 930 000 Ft-ért vagy kipufogócsere stb.) a fék sem igazán kopik a visszatáplálás miatt.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   @Mr Contrapunct Persze, vannak 50 éves autók is. De egy idő múlva nem éri meg 2-3 évente lakatolásra költeni az autó piaci értékét, egyik évben küszöböket csináltatod egy 20 éves kint tartott szuzukin, következő évben a kerékdobokat, közben az alja is el van rohadva. Aztán ér az egész 50e/100e ft-ot. Inkább vesz az ember egy fiatalabb járgányt, ami előreláthatólag kibír még mondjuk 5 évet lakatolás nélkül.

  • Mr Contrapunct
   Mr Contrapunct Hónapja

   @Gábor Lukácsik Ebben igazad van, én ameddig csak lehet használtam a kocsijaim, nem szeretem a fogyasztói társadalom mértéktelen pocsékolását (ezért veszünk pl. műanyag flakonos tusfürdők helyett papírcsomagolású szappant). Egyszer egy karosszérialakatost megkérdeztem, meddig lehet egy kocsit toldozni-foldozni, hegesztgetni. Azt mondta hogy szinte a végtelenségig. Úgyhogy csakugyan hozzáállás kérdése a dolog.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   @Mr Contrapunct Igen, az tény, hogy a villanymotor szervize olcsóbb. A kopóalkatrész benne két csapágy, a többi részt elméletileg nem kell cserélni soha.
   De a belsőégésű autókat sem azért dobják ki jellemzően, mert a motor tönkerement volna. Inkább a kasztni rohad el; tőlünk nyugatabbra meg ráunnak, fogyasztói társadalom, nem nagyon használnak 15 éves autókat.

  • Mr Contrapunct
   Mr Contrapunct Hónapja +1

   @Gábor Lukácsik Igazad van, fiatalkorában erre az Audira sem kellett költeni. Azonban hogy árnyaltabbá tegyük a dolgot: az elektromos autóban nincs sebváltó, kuplung, részecskeszűrő, katalizátor, kipufogó, üzemnyagpumpa, vízpumpa, olajpumpa, szelepek a szimeringekkel, dugattyú, hengerfej a tömítéssel, generátor a maga részegységeivel (diódahíd, fesszabályzó, generátorcsapágy, ékszíj, generátorház - ezeket mind kellett javíttatnom a régi kocsimban), olajcsere, turbó/befecskendező, gyújtáselosztó a kábelekkel.........ezeket előbb utóbb cserélni/javítani kell és összeadva brutál költségre rúg. Az akkucsere valóban drága az elektromosban, de már 40%-al olcsóbb mint 2013-ban, úgyhogy valószínűleg a költségek így is sokkal alatta maradnak a belsőégésűeknek és azért az akku kapacitás sem esik olyan gyorsan. Itt Norvégiában nagyon sok töltő van, úgyhogy ha esne is akkor sűrűbben állok meg tölteni. Egyébként ezzel az egyszerű indukciós motorral másfél millió kilométert gond nélkül el lehet menni pl. a Máv még használ 50 éves villanymozdonyokat, amik rendszeresen 3-4 ezer tonnát vontatnak, mialatt az autóbuszparkot már többször lecserélték.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   "ott ezek a költségek többsége nem létezik" Azért majd ha az is lesz 15 éves, mint ez, lehet beugrik egy akksicsere. Bár, valószínű nem éri meg akkor már annyit költeni rá. 3 éves korában erre az autóra se kellett költeni turbó cserét meg kipufogó cserét.

 • Fehér Zoltán
  Fehér Zoltán Hónapja +1

  Már fenn is van a használtautón... :))

  • Pepper Waldo
   Pepper Waldo Hónapja +1

   "Hát ennyit jelent neki a testűllet" 😉

 • József Németh
  József Németh Hónapja +3

  Én azokat a fazonokat bírom, akiknek ilyen autójuk van, aztán leszólják a szalonból kiguruló Daciat/Suzukit.

  • Pepper Waldo
   Pepper Waldo Hónapja +1

   @Gábor Lukácsik én pl. nem, irigylem. Egy nagy problémahalmazt vásárolt. Ha valaki megengedheti magának, hogy 20 30 milliót autóra adjon és kihoz a szalonból egy új luxusautót, na az presztízs... de ez csak szánalmas pozörködés🙉

  • Pepper Waldo
   Pepper Waldo Hónapja

   Van akik felnőnek és van akik 16 éves szinten maradnak... megvalósítják álmainkat, a gyerekszoba falára kiragasztott poszterek autóit veszi meg... hajrá

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja +1

   "Én azokat a fazonokat bírom, akiknek ilyen autójuk van, aztán leszólják a szalonból kiguruló Daciat/Suzukit." Ja. És ha valaki megmondja, hogy szerinte szar, akkor szerintük csak irigy az Audira.

 • vogt funker
  vogt funker Hónapja

  biztosan nagyon drága volna totál rendbe rakatni,az audiban,de azért a gyári új alkatrész árakkal ennyi ,meg ezekkel a mesterségesen megemelt bárdi-unixos kedvezmény nélküli alkatrész árakkal...ilyen drága....ha valaki képben van az autójának a bontóival, szerelőkkel és egyéb alkatrész beszerzési lehetőségekkel (ebay,Németország stb),akkor nyilván fele ennyi pénz is elég volna ami így is rettenetes...

 • Ottokár Hering
  Ottokár Hering Hónapja

  mai kulcsszavunk: olajpára.

 • amoka6
  amoka6 Hónapja +1

  Ez a srác a legnagyobb TROLL, vagy tényleg megérett az ember a kihalásra:))

 • zumé ch
  zumé ch Hónapja

  szarolasz

 • TAMÁS VÖRÖS
  TAMÁS VÖRÖS Hónapja +1

  A legnagyobb lehúzásokat az autószerelők csinálják. Alkatrészeken van 40-50 % hasznunk és pofátlanul magas óra díj társul mellé. Lehet magyarázkodni hogy milyen drága a szerszám meg műhely stb. Én asztalosként sem szotyiért veszem a szerszámokat és műhely is kell stb. mégsem tudunk olyan áron dolgozni. Ez a lista is töredék áron orvosolható szerintem a megfelelő helyen és jó beszerzési forrással.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   "Lehet magyarázkodni hogy milyen drága a szerszám meg műhely stb." Miért kellene magyarázkodni? Az ár nem attól függ, hogy mennyibe kerül az alkatrész, meg a műhely, hanem egyetlen dolgotól attól függ: hogy mennyit hajlandó kifizetni a kuncsaft.

   "Én asztalosként sem szotyiért veszem a szerszámokat és műhely is kell stb. mégsem tudunk olyan áron dolgozni." Öööö. Csináltattál már asztalossal konyhabútort? Kis p*csányi konyhába lazán kerülthet 5-6 kilóba, és akkor még szolid volt.

   "Ez a lista is töredék áron orvosolható szerintem a megfelelő helyen és jó beszerzési forrással." Pontosan, itt mindig iszonyat eltúlzott árakat mondanak, de szerintem ez a show része, szörnyűlködjön a paraszt, hogy mennyire pórul járt a manusz.

 • Tibor Bálint
  Tibor Bálint Hónapja +4

  Kincs, ami nincs...

 • Balázs Dávid
  Balázs Dávid Hónapja

  Mi a helyzet egy kategóriával lejjebb? A6 2.8V6 benzin érdekelne 2008-2010 között. Hasonló pénznyelők azok is?

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   "Hasonló pénznyelők azok is?" Csak attól függ, mennyire tartották karban. Ez se kerülne egy fillérbe se, ha az előző tulajok rendszeresen szervizeltették és javítatták volna, amikor kell. Ami javítani valókat is felsoroltak, azok egyike se az utóbbi 6 hónap alatt alakult ki, már így adták el.
   Persze biztos lehetett volna jobb állapotút is venni, csak azt nem 2 misiért, hanem mondjuk 4-ért.

 • MetalTrabant
  MetalTrabant Hónapja +2

  Közel 400 ezret futott, agyonextrázott luxusautó, dupla turbós, dupla intercooleres dízel... ezektől egyenként is sikítva kéne menekülni, nemhogy együtt. Az ilyen álmokat érdemesebb inkább elengedni, hacsak nincs végtelen pénztárcád és türelmed, esetleg mazochista vagy...
  Azért 900 ropi egy kardánért baszki, az ángyuk kínkeservit az alkatrészgyártóknak... kissé leegyszerűsítve egy rohadt vascső az egész.

  • Pepper Waldo
   Pepper Waldo Hónapja

   Van aki házhoz megy a lóf@szért...na...😉

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   @MetalTrabant "Hogy jön ide Van Gogh?" Sehogy nem jön ide, már meghalt kb. 130 éve :-) Komolyra fordítva: amíg élt, nem ismerték el a képeit, halála után lett híres. Egy színházban állították ki a képeit és amikor meghalt, a festményeket kidobálták, mert nem ért annyit, hogy bárki elvigye vagy tárolja. Ezért műveinek nagy része megsemmisült. Nem létezik objektív érték, mindennek az szabja meg az értékét, hogy mennyit ad érte a vevő.

   "a művészet totál más tészta" Dehogy más. Ugyanúgy az szabja meg az árat, hogy mennyit fizetnek ki egy adott termékért/alkotásért. Hogy épp az autódba kell, vagy a falra akasztod nézegetni, teljesen mindegy.

   "Igen, páran megveszik drágán is az alkatrészt, azok, akiknek az autó eredeti ára se jelentett problémát. Aztán az ilyen alkatrészárak lesznek az autó halálos ítéletei, amikor már bagóért elérhető lesz olyanoknak is, akiknek nincs 900 ezrük egy rohadt vascsőre..." Igen, pontosan igazad van, de senkit nem érdekel, hogy mi lesz egy 15 éves autóval. Már azon kívül, aki megvette. Ha tőled meg tőlem megvennének egy darab csövet 9 kilóért, mi se adnánk el olcsóbban. Nem?

  • MetalTrabant
   MetalTrabant Hónapja

   @Gábor Lukácsik Hogy jön ide Van Gogh? Egy kurva kardántengelyről beszélünk, nem egy művészeti alkotásról... a művészet totál más tészta, és az is külön viták tárgya. Itt egy egyszerű használati tárgyról van szó.
   Igen, páran megveszik drágán is az alkatrészt, azok, akiknek az autó eredeti ára se jelentett problémát. Aztán az ilyen alkatrészárak lesznek az autó halálos ítéletei, amikor már bagóért elérhető lesz olyanoknak is, akiknek nincs 900 ezrük egy rohadt vascsőre...
   Persze, tudom, ne vegyen ilyet, aki nem bírja... de látod, hogy vesznek.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   @MetalTrabant "Úgy értem, hogy nem nagyon válogathat, ha már egyszer ilyen autót vett." Az élet ilyen, minden döntésnek van következménye.

   "Attól meg, hogy mennyiért vesztegetik, még ugyanúgy egy szaros vascsőről beszélünk" Igen, csak egy csőről beszélnük. Egy drága csőről. Ha nem vennék meg ennyiért, akkor olcsóbb volna, hiszen a gyártó el akarná adni kisebb haszonnal is.

   Ennyi erőből egy Van Gogh kép is csak egy kevés festék egy darab vászora mázolva. Attól drága, hogy vannak, akik adnak érte egy talicska pénzt.

  • MetalTrabant
   MetalTrabant Hónapja

   @Gábor Lukácsik Úgy értem, hogy nem nagyon válogathat, ha már egyszer ilyen autót vett.
   Attól meg, hogy mennyiért vesztegetik, még ugyanúgy egy szaros vascsőről beszélünk... a MÉH-telepen talán egy tízest, ha adnának érte.

 • Attila P
  Attila P Hónapja +1

  Nem értem miért vesznek maguknak emberkék ilyen pénznyelő ezeréves roncsokat. Bármilyen autó - még a prémiumok is - 10 év után elkezdenek megbízhatatlanná válni. Itt egy hiba, ott egy hiba. Ráadásul ezek a drága pénznyelők tele vannak mindenféle plusz funkcióval ami plusz meghibásodási forrás és rendszerint széjjel vannak hajtva. Ennyiért vett volna tavaly egy vadonatúj Suzuki Swiftet vagy Balenot és sok-sok évig hátradőlhet mert SEMMIT nem kell foglalkozni az autóval csak vezetni...fogyasztásuk meg feleannyi. Most van egy szinte eladhatatlan "kocsija" amire MINDEN pénzét ráköltheti. Megérte azért a pár fémkarikáért a kocsi hátulján?...

 • Bence Ignác
  Bence Ignác Hónapja

  Idióták ezek, semmi baja kb az autónak. De ezek mindenből újat. Klimahuto pl mi a pélónak kéne? Turbok? Miből állapította meg a hülye gyerek hogy nem csak kartetgáz az az "olajpára"?! Ezek az iskolából kiszabadult nagy "szerelők", de csak azt értik hogy ez szerintem nem jó, tegyünk újat az a biztos. Na ide se vinnék autót.

 • RenoDeco Painting
  RenoDeco Painting Hónapja +2

  Luxus fos...ez olyan mint a kinai piacos Gucci taskaval menozni...

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   "ez olyan mint a kinai piacos Gucci taskaval menozni..." Csak arra nem kell költeni még.

 • Balázs Tóth
  Balázs Tóth Hónapja +1

  tipikus okoskodó kókányoló gányoló tulaj

 • ffmdsv
  ffmdsv Hónapja +2

  10-15 fontért lehet kapni kis fém fogaskerekeket a kijelzőhöz.

 • Gábor Szarka
  Gábor Szarka Hónapja +1

  Nyomjon egy lájkot, aki a főhőshöz hasonlóan állt már be magától a szopóroller alá. : DDD Én már többször is! : DDD

 • Balint Kordovaner
  Balint Kordovaner Hónapja +2

  Hangosan felvetettem a cirka 4 milla hallatán :D
  Igazán best buy volt a kocsi, gratz :D

 • Barna Galyas
  Barna Galyas Hónapja

  Rablók 😂😂😂😂 mindennel kb 1.2milla :) de hát ezeket nem most kell....

 • Alex Crack
  Alex Crack Hónapja

  Van egy A8 4,2 2003 Voltak apro gondok lengokarok , fekpofak, meg vannak is ami nemzavar ujlenyomatolvaso webastotavvezerlo de ha beleulok hat nem egy mindennapi auto ha megkapja ami jar neki es nem egy szombatesti diszkoslegenytol veszed akkor az elmeny szinte megfizethetetlen

 • László Labancz
  László Labancz Hónapja

  Kiváncsi vagyok kit csinál Tamás ezek után.....kár, hogy nem tudjuk meg

 • sussexdriver75
  sussexdriver75 Hónapja

  Matek óra:
  Tanár:
  - 14 éves Audi A8 400ezer km-el 3+4= 7 milla
  vagy
  - 2018 májusi Audi A3 limo Sport 30 ezer km-el 6.9 milla (Dasweltauto oldalán hogy hivatalos kereskedőtől legyen)

  Tulaj: -De hát gyerekkori álmom volt hogy....
  Tanár: - Ülj le fiam, egyes!
  :)

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik 10 napja

   @Pepper Waldo "az A8-al meg ő lesz csóró mire rendberakja." Csak ironizálni próbáltam.
   Egyébként meg előtte is csóró volt, csak próbál tehetősebbnek látszani egy 15 éves, sokat futott, lerúgott autó által.

  • Pepper Waldo
   Pepper Waldo Hónapja

   @Gábor Lukácsik az A8-al meg ő lesz csóró mire rendberakja.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   Na de A3-assal csórók járnak, meg az álma se az volt, te is látod, hogy az 5-tel kevesebb.

 • Balazs Szanto
  Balazs Szanto Hónapja

  Ezt a Makk Marci mellényes gyereket rakjátok el, mert nem tudja merre van arcal falnak!
  Előző fickó tudta is mit mond!

  • Szilveszter Jámbor
   Szilveszter Jámbor 22 napja

   A Rozsdakupac Magazin alapitoja/iroja volt ugyh meg mindig jobban tudja mint Te ;)

 • Szabo Laszlo
  Szabo Laszlo Hónapja +1

  A következő tulaj örülni fog, hogy nem félt hozzányulni, és vígan "taknyolta" az autót!

 • Gabor Riba
  Gabor Riba Hónapja

  Tipikusan az a majd en megmutatom, hogy nekem sikerult.... sikerult beszo.....ni👏👏

 • Lehel Zelenka
  Lehel Zelenka Hónapja

  A megoldás benne van a csatorna címében. Összetörni totálkárosra, beszedni a biztosítótól a pénzt. Mert, hogy vevőt nem fog rá találni, az biztos. Vagy ha már azt mondta, nem fél hozzányúlni akkor otthon kapja szét darabjaira és adja el alkatrészben.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   "Mert, hogy vevőt nem fog rá találni, az biztos." Ugyan már. Fél év múlva ki fog emékezni erre a műsorra, addig leadnak még egy halom autót, azokkal fog foglalkozni, aki nézi. Ugyanúgy, ahogy azt se tudjuk, hogy fél éve milyen autók voltak milyen rendszámmal. Nem beszélve róla, hogy rengetegen nem is nézik ezt a műsort, vagy csak hébe-hóba.

 • Extasy Bass
  Extasy Bass Hónapja +2

  Pár dolgot ki kerestem...
  Klíma hűtő +200.000ft -> 42.000ft
  Izzitó gyertya 57.000ft -> 31.000ft
  Hűtő 84.000ft -> 68.000ft
  Lengőkar. 63.000ft -> 40.000ft
  404.000ft -> 181.200ft 🤷‍♂️

 • morcosboci
  morcosboci Hónapja +1

  Aku 300.000km felett megvesz egy audit annak komoly gondjai vannak...

 • Csaba Magyar
  Csaba Magyar Hónapja

  1:35 nél már tudtam hogy hulladék az autó! Ebben már gyárilag van ködzáró de itt nem ellenőrizték!!!!
  Tehát : vagy törött volt
  Vagy nem ért hozzá a szerelő
  Vagy (ami a legvalószínűbb) én hülye vagyok,de akkor sem vennék olyan autót amiről hiányzik a ködzáró!

 • Bence Óvári
  Bence Óvári Hónapja +1

  Nem tudtok véletlenül egy működő magyar Audi fórumot? A6 4F (2005) fék-futómű hibáival kapcsolatban lenne szükségem tanácsokra, de hozzáértő audis közösségtől, és nem ignisből észt osztó kárörvendő kibicektől..

  • rohadjmegwazze
   rohadjmegwazze Hónapja

   Van facebook csoport, ott tudsz begyűjteni hasznos infokat.
   Audi Club Hungary, Audi A6 4f adok-veszek

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   "lenne szükségem tanácsokra" Szerelőd nem ad tanácsot, ha megkérdezed???
   "nem ignisből észt osztó kárörvendő kibicektől" Mer' csak ez a két autó van, aki nem Audival jár, az Ignis-szel ...
   Google a barátod, ha tealálsz audis fórumot, ott majd audis kibicek fognak tanácsot adni.

 • Sándor Szűts
  Sándor Szűts Hónapja

  Szánalmas

 • Tibor Sepsi
  Tibor Sepsi Hónapja +2

  Nem hiába van egy halom 3000-4000 euró körül a mobilen

 • Derively
  Derively Hónapja +1

  A kormánykerék már annyira fényes, hogy sminkelni tudnám magam benne.
  Oké, hogy sokat ment, de egy ilyen autónál én nem spórolnék a tisztítással.

 • Rob Sinclaire
  Rob Sinclaire Hónapja

  A vételár+javítás összegéből kell új álmokat keresni.

 • M D
  M D Hónapja +1

  Csóri jól megmutatta, hogy lehet jó luxusautót venni 3 milláért😅

 • Lajos Révész
  Lajos Révész Hónapja +1

  A szervíztanácsadó nem nagyon van a szakma csúcsán. 😂

 • Tamás Őri
  Tamás Őri Hónapja +2

  "Elméletileg nem tudok hibájáról" ehez képest 3 millás számla nem rossz...és elhozta,hogy nem kell félni a német prémiumtól,mint egy mumustól...De :D

 • Csaba Farkas
  Csaba Farkas Hónapja

  JÓ VAN AZ NEKI, NÉMET LEGYEN MEG SZÜRKE OSZT JÓ VAN.LEGALÁBB A SZERELŐK JÓL MEGGAZDAGODNAK.

 • fa kalap
  fa kalap Hónapja

  1,4-es F Astra 95-ből egy pár éve vezető nő alatt, akinek fogalma sincs a takarékos vezetésről, városban 8 liter benzinből megáll az autó. Pedig ő aztán üti is, így az Audi gazda jól nyugtatja magát az 1,6 benzin 11 literes fogyasztási dumájával.

 • alebidogas
  alebidogas Hónapja +2

  Annyira irritaloan arrogans ez a kopasz urge. Allandoan eloadja magat, hogy a korme alatt is tobb tudas van az autozasrol mint Ingolstadtaban es Munchenben az osszes mernoknek egyuttveve, eloadja magat, hogy mekkora egy szent es mindenkinel korrektebb, es igen, a maga kis belterjes univerzumaban igaza is van mindenben, csak arrol nem vesz tudomast, hogy az o igaza teljesen ervenyzelen azon a kis belterjes mikro-univerzumon kivul, amiben el. Tovabba ugyanolyan erdekember mint barki mas ebben a szakmaban. Csak meg rohadt alszent is hozza.

  • Gábor Lukácsik
   Gábor Lukácsik Hónapja

   "Tovabba ugyanolyan erdekember mint barki mas ebben a szakmaban. Csak meg rohadt alszent is hozza." Ismered, vagy volt vele valami ügyed?
   Nem ismerem és nem találkoztam vele élőben soha, de felvételről nézve valahogy mindig lekezelőnek tűnik a modora.

 • Csaba Jónás
  Csaba Jónás Hónapja +1

  Gratulálok az Audidhoz ,én 400e km nél adtam el az A6 2008 Év 3.0 Tdi karácsony előtt ,.de nem volt kartergáz a motornak ,nyílván a tiedben nem 380e km van,hanem egy kicsivel több ,főleg ha magyar tulajtól vásároltad ,vagy kereskedésben. De majd most fogsz a gatyába nyúlni bokáig amit majd ráköltesz az Audidra,csak szólok,és még a szerelők sem olcsók,főleg aki ért is hozzá. De sok sikert hozzá,az Audi egy nagyon jó márka ,én 8 évig használtam,és garantált km adtam el.

 • Máté Országh
  Máté Országh Hónapja

  Fura hogy ide a sok audi fan nem kommentel hogy szar a BMW.
  Jaa, hogy ez audi 😂
  Hát az szopóág. 🤷🏻‍♂️

  • Máté Országh
   Máté Országh Hónapja

   Helyes 👌🏼

  • Sándor Szűts
   Sándor Szűts Hónapja

   Én Audi 6-al járok, 4 éves, 70.000 km van benne, de nem vagyok Audi fan. Legközelebb 520-ast veszek

 • Cs Szabi
  Cs Szabi Hónapja

  Egy szempontból van értelme egy ilyen kocsit megvenni. Újkorában kb 30 millió volt. Most néha pár milliót rálocsolva ugyanazt az élvezetet nyújtja, mint az első tulajának.
  Mondjuk én inkább kis autó nagy motor híve vagyok. Inkább költenék benzinre meg néha motorgenerálra mint mindenféle elektronikai modulra.

 • ratkooporonty
  ratkooporonty Hónapja

  Jó, de egy régi szarnak minden baja van már, jóvanazúgy, ezen az alapon lehet venni Audit alkatrészenként.
  Nekem mindig Renaultom volt, egy Renaultban már akkor elkezd csepegni az olaj amikor összerakják a futószalagon. De csak ott ahol van olaj! a hátsó lámpa pedig soha nem világít a vizsgán, de könnyű megjavítani, csak leveszem a csatlakozót, visszadugom és már világít is, de nem az úton. Legjobb egyből odaforrasztani, egyetlen megoldása ez a hibának. na és a főkapcsoló a mostani lagunákban! Azok csatlakozása is akkor szűnik meg amikor a legrosszabb helyen vagy. Azt is érdemes odaforrasztani és vannak drótok amikben nincs áram és lehetetlen kikeresni hogy szakadt, mert bemegy a dzsumbujba, itt az a megoldás, hogy viszel oda külön áramot.
  Nem jó venni német autót, az nem téged szolgál, hanem te szolgálod ki az autót.

 • GhostOfAkina
  GhostOfAkina Hónapja

  A kopasz a hachi rokus pólóban :D Mikor nyit tofuboltot?

 • Bobby Bob
  Bobby Bob Hónapja

  a turbó kenési rendszer tisztítása. Érdekes oltári baromság...a 9-10x-es árakat már nem is figyelem a műsorban, de ezek a hülyeségek "fület" szúrnak

 • Ervin László Horváth

  Huh. Ettől lepadlóztam, kell egy nap, mire kiheverem. Lehet hogy veszek egy biciklit:-)))

 • csvegso
  csvegso Hónapja

  Már nem azért, de szerintem a srác gyermeki naivitása mellett a túllihegett "szervíz" is megér pár szót. Baromira izzadtságszagú. Az objektivitás kb. a Mariana árok alját verte. Kétlem, hogy egy szalonból kihozott nullkilométeresen ne találtak volna 2 millió forintnyi hibát. Kíváncsi lennék emögött a 4 milliós javítási költség mögött mekkora a valós költség és mekkora a lehúzás.

  • Derively
   Derively Hónapja

   Azt hozzá kell tenni, hogy ennél a kalkulációnál egy csomó olyat is számoltak, ami "még mehet egy darabig", de "hamarosan cserélni kell". Persze jó tudni, hogy mi várható, de ezekkel még nincs gond.

 • Bennett Mcfadden
  Bennett Mcfadden Hónapja

  🔥🔥🔥🔥
  📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈 trending 📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈
  1:56 🖤🔥
  👇 👇 👇 👇❣

 • Mrangeles100
  Mrangeles100 Hónapja

  Ilyen és ehhez hasonló fantasztikus "paripát" csak az ellenségeimnek ajánlanám, vagy nekik se. Nekem kellett szerelnem ilyen csodákat, bár szervó olajtól deformálódó lökhárítóval nem találkoztam. Négy féktárcsa+betét, akit érdekel, nézze meg mennyi az ára, és persze a váltóba is kell cserélni olajat (sok olaj van benne). Ezért nincs ilyen "luxus" autóm.

 • Peti PhoneService
  Peti PhoneService Hónapja +3

  Az igazi szopóroller🤟🏻

 • Attila Harcsa
  Attila Harcsa Hónapja +1

  Hát én erre nem költenék ennyit, mert ha még mindent meg is csinálnak, mindig lesz valami baja, tolja le a bontóba, vagy a szeméttelepre, aztán vegyen valami átlag autót, mint hogy az életét egy autóra költse, egy autó sem ér ennyit.

 • cdpepe1000
  cdpepe1000 Hónapja +1

  Nemet ipari hulladek!

 • Mumtaz
  Mumtaz Hónapja

  8:37 Örülök, hogy a Kopasz legalább megmondta a tutit, ahogy szokta. :D

 • lászló szilágyi
  lászló szilágyi Hónapja +1

  A luxust meg kell fizetni!Így vagy úgy...Egy régi luxus csotrogányra simán rátolható egy új kis vagy közepes kocsi ára,amin 4-5 évig max olajcserét kell csinálni!De ha valaki kő gazdag uccu neki!

 • Végh Béla
  Végh Béla Hónapja +2

  már majdnem megsajnáltam a videó végére...
  aztán eszembe jutott amit az elején mond:
  gyerekkori álma volt egy luxusautó...
  a luxusnak ára van ennyit üzenek a sajnálat helyett :D

 • Tom Vég
  Tom Vég Hónapja

  Aki harapja Itt, a 4 mill ráköltést,az mind 1 MAdár 1-től egyig!!! a 2 db turbó hol a faszba kerül 960 ft????!!
  A sok nagy tudású,pfff "szakértő" :))))) fotel szerelők.
  kárörvendő mind.
  mondjuk van baj ettől függetlenül.:( De nem javíthatatlan,és NEM ennyiért!!!
  Ja a kopasz is hülyeséget beszél a kijelzővel kapcsolatban! Rég van hozzá fémfogaskerék!
  mondjuk azt illet volna tudni a 8 hengeres Dizel egyik németnek Se Sikerült!!!!
  Csak motor cseréset,vagy nagyon szervizeltet szabad venni ,HA már rá kíván az ember.!